• PRO TV
  • Inna s-a urcat pe cântar și le-a arătat fanilor câte kg are. “Mama zice că sunt prea slabă!”

Inna s-a urcat pe cântar și le-a arătat fanilor câte kg are. “Mama zice că sunt prea slabă!”

Inna s-a urcat pe cântar și le-a arătat fanilor câte kg are. “Mama zice că sunt prea slabă!”

Inna este un adevărat etalon pentru multe tinere din România, dar nu numai. Cea mai recentă imagine postată de artistă a stârnit controverse online. Vedeta s-a cântărit și le-a arătat fanilor câte kilograme are, însă gestul său nu a fost apreciat de toate fanele.

Inna a postat două imagini în care își expune silueta impecabilă în costum de baie și încă una în care se poate vedea cât cântărește. “Mama zice că sunt prea slabă! Dar nu sunt de acord”, a spus cântăreața. Inna are 41 de kilograme și o înălțime de circa 1,58 m.

Cei mai mulți fani i-au făcut complimente și au fost de acord cu ea, însă artista a primit și critici pentru postarea sa.
“Văzând fotografia cu cântarul, m-am simțit puțin incomod. Știu că fiecare corp este diferit, dar asta poate fi dificil pentru aceia care se confruntă cu probleme legate de imaginea corporală (…) Promovarea cântăririi poate accentua problemele legate de imaginea corporală și poate contribui la comportamente dăunătoare, mai ales pentru cei cu tulburări alimentare sau vulnerabili la acestea. Celebritățile au o influență enormă, iar concentrarea pe greutate în loc de bunăstarea generală poate transmite un mesaj greșit”, i-a comentat o admiratoare, care a fost susținută și de alți fani.

Gallery

“Cu siguranță nu ești slabă. Ai muncit foarte mult pentru a obține acest rezultat. Ești sănătoasă și într-o formă fizică de top, care merită admirată. Aceste fotografii în costum de baie ar inspira alte fete!”, i-a comentat altcineva.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni