• PRO TV
  • Fotografie de colecție: Andra alături de întreaga ei familie! “Ce seamănă David cu tatăl tău!”

Fotografie de colecție: Andra alături de întreaga ei familie! “Ce seamănă David cu tatăl tău!”

Fotografie de colecție: Andra alături de întreaga ei familie! “Ce seamănă David cu tatăl tău!”

Andra și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie mai specială, de familie. Artista și-a făcut timp să își viziteze părinții și surorile, cu ocazia unui concert pe care l-a avut la Cluj.

“De fiecare dată când ajung în Cluj, dau o fugă și la ai mei. Chiar și când sunt în grabă… mi-am luat energia de la familia mea...”, a scris Andra pe Instagram.

Fanii artistei au observat imediat că David seamănă cu bunicul său. “Ce seamănă David cu tatăl tău!”, i-a comentat o admiratoare.
“O familie superbă!”
“O familie frumoasă și unită!”
“Cea mai frumoasă familie!”, i-au comentat fanii.

Gallery

De curând, familia Măruță s-a înmulțit cu un nou membru. Aceștia au primit cadou un cățeluș de la Vlăduța Lupău și soțul ei. “Eva și David și-au dorit de mult timp un câine (l-au mai avut pe Rolly acum câțiva ani, dar am fost nevoiți să îl lăsăm la curte?). E o responsabilitate în plus, dar ei și-o asumă și promit că au grijă de el. Suntem curioși ce reacție va avea Missy. ? Mulțumim mult @vladutalupau și @adiiirus❤️ (ne-ați cam dat de lucru?)”, a scris Andra pe Instagram.

Nu toți fanii au văzut cu ochi buni acest gen de cadou. “Niciodată animalele nu se fac cadou, decizia de a-ți asuma o astfel de responsabilitate necesită timp de analiză. Păcat că animalele încă sunt văzute ca niște jucării drăguțe care pot fi date de colo colo...”, a comentat o admiratoare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni