• PRO TV
  • A învins cancerul și arată mai bine ca niciodată! Sara Carbonero, fosta soție a lui Iker Casillas, apariție rară în costum de baie

A învins cancerul și arată mai bine ca niciodată! Sara Carbonero, fosta soție a lui Iker Casillas, apariție rară în costum de baie

A învins cancerul și arată mai bine ca niciodată! Sara Carbonero, fosta soție a lui Iker Casillas, apariție rară în costum de baie

În urmă cu 5 ani, viața Sarei Carbonero s-a schimbat radical după ce a primit un diagnostic crunt – pe vremea aceea soția lui Iker Casillas, Sara a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Din fericire, după mai multe operații și ședințe de chimioterapie, Sara a reușit să iasă învingătoare din lupta cu cancerul. Însă jurnalista spaniolă a mai primit o lovitură în 2021 – după 5 ani de căsnicie și doi copii împreună, Carbonero și Casillas și-au anunțat divorțul.

În același an, Carbonero a fost din nou spitalizată, însă a refuzat să spună care ar fi cauza, mulți speculând că ar avea tot legătură cu cancerul. Aceste probleme de sănătate i-au schimbat mult viața Sarei Carbonero, care în ultimii ani s-a dedicat mai mult problemelor umanitare, fiind implicată în diverse proiecte sociale.

Deși este mult mai discretă în ceea ce privește aparițiile sale, Sara nu a dispărut complet din peisajul monden. De curând a promovat o nouă colecție vestimentară pe pagina ei de Instagram.

În ceea ce privește viața ei personală, aceasta este extrem de discretă. În prezent, circulă zvonuri conform cărora s-ar fi despărțit de actualul ei iubit, muzicianul Nacho Taboada.

De curând, paparazzii au surprins-o pe frumoasa jurnalistă la plajă, în Almeria, în compania unor prieteni buni. La 40 de ani, Sara Carbonero se mândrește cu o siluetă de fotomodel.

Gallery

Sursa foto: Profimedia, Instagram, Unicef

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni