• PRO TV
  • Sfâșietor! Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Alain Delon! ”Un moment absolut bulversant” FOTO

Sfâșietor! Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Alain Delon! ”Un moment absolut bulversant” FOTO

Sfâșietor! Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Alain Delon! ”Un moment absolut bulversant” FOTO

Ceremonia de înmormântare a lui Alain Delon, în capela casei sale din Douchy, a avut loc, într-un cadru restrâns. Cei trei copii ai săi, care i-au cărat sicriul, au ținut toți discursuri emoționante.

A fost o ceremonie intimă, conform Le Parisien. Cu toate acestea, micuța capelă din Brulerie, de pe proprietatea lui Alain Delon, nu a fost destul de mare pentru a cuprinde cei 40 de oameni invitați la înmormântare. De aceea, un cort a fost instalat în fața clădirii.

Oaspeții au sosit la 1.30 pm. La 4.00 pm fix, au intrat în capelă. Cei trei copii ai lui Alain Delon, Anthony, Anouchka și Alain-Fabien, au fost cei care au cărat sicriul, ajutați de angajații firmei de pompe funebre. ”Un moment bulversat”, conform unui invitat, mai ales că pe fundal se auzea piesa lui Ennio Morricone, ”Clan of the Sicilians”.

Cei trei moștenitori au luat apoi loc în primul rând, alături de fiicele lui Anthony, Loup, Liv și Alyson. Lângă sicriu, era afișată o poză în alb negru cu Alain Delon, din filmul ”Aventurierii”, care a fost folosită și ca reclamă pentru un parfum faimos. Titlul era: ”Coboară cortina”.

Alain Delon, Anthony, Anouchka și Alain-Fabien au ținut toți discursuri emoționante. ”Anthony a vorbit fără să citească. A fost un discurs puternic, superb. Am simțit că venea din adâncul inimii”. În timpul speech-ului, a rulat muzica din fimul “Deux hommes dans la ville”, compusă de Philippe Sarde.

De-a lungul slujbei de înmormântare, Loubo, câinele mult-iubit al lui Delon, s-a plimbat nestingherit prin capelă. Ceremonia s-a încheiat la 5.25 pm. Oaspeții au plecat după ce s-au servit rapid niște snack-uri. Apoi, cortina a fost coborâtă.

Foto: Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni