• PRO TV
  • Ed Sheeran dezvăluie cum a ajuns să cânte alături de Chris Hemsworth, pe Arena Națională: ”E nebunie că a ales București”

Ed Sheeran dezvăluie cum a ajuns să cânte alături de Chris Hemsworth, pe Arena Națională: ”E nebunie că a ales București”

Ed Sheeran dezvăluie cum a ajuns să cânte alături de Chris Hemsworth, pe Arena Națională: ”E nebunie că a ales București”

Sâmbătă, 24 august, Ed Sheeran a concertat pe Arena Națională, din București, în fața unui public imens, iar surpriza serii a fost apariția pe scenă a actorului Chris Hemsworth.

Gallery

Fanii din România, dar și cei din străinătate, veniți special pentru concertul lui Ed Sheeran, au rămas cu gura căscată când l-au văzut pe eroul filmelor Marvel bătând la tobe.
Ulterior, Ed Sheeran, dar și Chris Hewsworth au postat un clip pe Instagram în care explică cum au ajuns să cânte împreună, în concertul din România.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

”În decembrie, Chris m-a sunat și i-a spus că face un documentar despre sănătate cognitivă și despre beneficiile învățării unui instrument nou. A venit să mă viziteze și o să urce pe scenă să cânte la tobe în fața a 70.000 de oameni”.

Comentariile au ”explodat” la postarea respectivă: ”E nebunie că a ales București”, ”Imaginează-ți, ești la concert Ed Sheeran, te distrezi de nu mai poți, apoi afli că Thor a fost la tobe”.
”Thor și tipul care cântă foarte bine”.

Provocarea de a învăța să cânte la un instrument, menită să stimuleze creierul, a fost filmată pentru cel de-al doilea sezon al serialului de la National Geographic, DINCOLO DE LIMITE CU CHRIS HEMSWORTH (LIMITLESS WITH CHRIS HEMSWORTH), care va apărea în 2025.

Pe parcursul noului sezon al serialului DINCOLO DE LIMITE, Chris explorează fizic și mental o serie de probleme universale cu care oamenii din întreaga lume se confruntă zilnic: durere, frică, tulburări cognitive și conexiuni sociale. Îndrumat de experți de renume mondial, mentori și lideri spirituali, el va călători până la capătul lumii pentru a descoperi cele mai recente idei științifice și a descifra câteva dintre cele mai bine păstrate secrete ale lumii pentru a trăi o viață mai bună.


Foto; Instagram, National Geographic/Evan Paterakis

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni