• PRO TV
  • Dieta lui Meme Stoica: "E înfiorător de scump să mănânci sănătos! Fac 60 de ani și sunt mult mai bine decât unii care au 30"

Dieta lui Meme Stoica: "E înfiorător de scump să mănânci sănătos! Fac 60 de ani și sunt mult mai bine decât unii care au 30"

Dieta lui Meme Stoica: "E înfiorător de scump să mănânci sănătos! Fac 60 de ani și sunt mult mai bine decât unii care au 30"

La aproape 60 de ani, Meme Stoica se laudă cu un fizic de invidiat și cu o energie debordantă.

Secretul său anti-îmbătrânire: în urmă cu cinci ani, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB și-a schimbat radical stilul de viață.

Meme are mare grijă ce mănâncă și în ce interval. Președintele roș-albaștrilor nu uită nici de mișcare: face cardio de câte ori are ocazia, joacă tenis și fotbal.

Mihai Stoica recunoaște totuși că un stil de viață sănătos vine cu costuri destul de mari.

De aproape cinci ani mi-am schimbat radical stilul de viață și mă simt mult mai bine. Înseamnă că în fiecare zi nu mănânc 18-20 de ore. Fac sport în intervalul ăsta. Câteodată, mănânc o dată în zi. N-am pus bani la CEC. E un foarte mare efort financiar să mănânci sănătos. Foarte mare! E mult mai scump, e înfiorător.”

La ce alimente a renunțat Meme Stoica

”Mănânc destul de variat, însă am grijă ce mănânc. Am exclus prăjelile, am exclus mezelurile, pâinea. În ultimii ani n-am mâncat de trei ori pizza! Poate câte o felie. Am o energie extraordinară! Fac 60 de ani și sunt mult mai bine cardio decât unii care au 30 și ceva, 40 și ceva. Se vede!”, a declarat Meme Stoica în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

Meme Stoica a ținut 90 de ore de fasting

Mihai Stoica este adeptul metodei fasting, care se bazează în principiu pe abstinență. Oficialul FCSB a dezvăluit la un moment dat pe pagina personală de Facebook că a ținut 90 de ore de fasting și că a consumat doar apă și cafea. A reușit să aproape 5 kilograme și să-și regleze glicemia.

"Revenirea la viață:
* 90 ore de water fasting care m-au adus de la 81,5 la 77 kg (se pun la loc, dar important e cu ce…)
* în ultima oră de fasting am avut glicemia 55 și cetonele 4,7 (not bad la 59 ani)
* prima masă - supă de legume și piure de mazăre
* a doua masă (după 2 ore) - cartofi dulci la cuptor și pastă de avocado cu foarte puțin usturoi.
Cafeaua n-am postat-o, a fost o cantitate enormă.
Recomand această experiență!", a scris Mihai Stoica pe FACEBOOK.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni