• PRO TV
  • Dana Marijuana, arestată pentru trafic de droguri de mare risc. Cântăreața a intrat în sevraj

Dana Marijuana, arestată pentru trafic de droguri de mare risc. Cântăreața a intrat în sevraj

Dana Marijuana, arestată pentru trafic de droguri de mare risc. Cântăreața a intrat în sevraj

Daniela Elena Coteanu, cunoscută sub numele de Dana Marijuana, şi alţi doi suspecţi (Alin Cristi Neagu și Valentin Mugur Nicula), cercetaţi de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri, au fost vineri arestaţi preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Constanţa.

Potrivit focuspress.ro, înainte de a ajunge în arest, cântăreața de hip hop și cei doi bărbați au fost transportați la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, fiind în sevraj.

Persoanele în cauză au fost depistate, în noaptea de 21/22 august, de către un echipaj de poliţie rutieră, în timp ce se deplasau cu un autoturism, în staţiunea 2 Mai, iar la controlul efectuat au fost descoperite şi ridicate aproximativ 100 de grame canabis.

"Ulterior, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Constanţa, Giurgiu şi în municipiul Bucureşti, fiind descoperite şi ridicate 100 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), cantităţi de amfetamină (drog de mare risc), ketamină (drog de risc), 21 de comprimate ce urmează a fi analizate, precum şi alte mijloace de probă", a informat IPJ.

Pe 22 şi 23 august, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea celor trei persoane, pentru 24 de ore, suspecţii fiind prezentaţi judecătorilor Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tragedia de la 2 MAI

Dana Marijuana a fost testată pozitiv la un control antidrog efectuat în cursul dimineții de joi, 22 august, de polițiști în localitatea 2 Mai. Tot aici, doi adolescenți au fost uciși de Vlad Pascu, în urmă cu un an.

Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit apoi de poliţişti în Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că el se afla sub influenţa mai multor substanţe interzise, printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în luna octombrie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Foto Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni