• PRO TV
  • Horoscop zilnic 25 august 2024. Fecioarele pot cunoaște pe cineva să le dea peste cap viața amoroasă, Taurii trebuie să facă alegeri inspirate

Horoscop zilnic 25 august 2024. Fecioarele pot cunoaște pe cineva să le dea peste cap viața amoroasă, Taurii trebuie să facă alegeri inspirate

Horoscop zilnic 25 august 2024. Fecioarele pot cunoaște pe cineva să le dea peste cap viața amoroasă, Taurii trebuie să facă alegeri inspirate

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 25 august 2024.

Berbec

Astăzi au loc evenimente neașteptate în grupul tău de prieteni, dar și privind evoluția unei relații sentimentale. Ai parte de surprize sau chiar tu ai idei originale și impresionezi pe cineva. Apar și cheltuieli neprevăzute, însă micile gesturi sau cadouri pe care vrei să le faci vor detensiona o situație.

Taur

Astăzi ești încurajat să te exprimi, să-ți îmbunătățești viața, iar perioada următoare îți poate aduce satisfacții dacă vei ști ce alegeri să faci. Acțivitățile creative, de relaxare și întâlnirile cu prietenii îți pot aduce revelații și conștientizări, dar și decizii bruște de a face o schimbare.

Gemeni

Astăzi, cu Luna și Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul subconștientului, s-ar putea să ai parte de agitație interioară, să înțelegi niște lucruri și ce este mai important, ce este bine pentru tine într-o situație, care vizează sfera sentimentală sau cea profesională. Posibil, în partea a doua a zilei, să ieși la un eveniment sau programezi brusc o călătorie.

Rac

Posibil, astăzi, să ai surprize de la prieteni sau care vin din sfera sentimentală. Este o perioadă favorabilă să faci pași importanți către o persoană. Pe de altă parte, s-ar putea ca prietenii să-ți ceară sfaturi, să găsiți împreună rezolvare la o problemă financiară sau care ține de sfera relațiilor.

Leu

Contextul astral de astăzi sprijină stabilirea unor obiective pe termen lung în planul profesional. Pe de altă parte, apropierea Lunii de Uranus, planeta imprevizibilului, poate să-ți aducă și interacțiuni cu un fost partener, cu care te poți întâlni întâmplător la un eveniment, în oraș sau te caută pe mediile online.

Fecioară

Astăzi decizi brusc să te implici într-un proiect sau o activitate nouă. Dacă ieși cu foști colegi, s-ar putea să ți se facă o propunere de natură profesională. Nu sunt excluse nici evenimente în sfera sentimentală, să cunoști neașteptat o persoană cu care să împărtășești aceelași valori.

Balanță

Posibil astăzi să abordezi subiecte sensibile în cuplu, să încerci să le rezolvi diferit, să abordezi altfel lucrurile și vei avea rezultate și sorți de izbândă într-o situație care părea încurcată. S-ar putea să rezolvi și o chestiune financiară, să recuperezi o sumă de bani.

Scorpion

Posibil astăzi să ai surprize de la partener, din sfera relațiilor și parteneriatelor profesionale, răsturnări de situație, să experimentezi idei și planuri și să cauți răspunsuri legate de viața ta sentimentală. Activitățile de grup, prieteniile, conexiunile cu cei cu care desfășori activități se pot desfășura în armonie, să lucrezi la un obiectiv comun.

Săgetător

În funcție de deciziile pe care le vei lua în perioada următoare se va schimba și direcția profesională, dar și obiectivele pe termen lung. Te concentrezi pe activitățile care-ți pot aduce afirmare. O idee originală ar putea să aducă o schimbare semnificativă în planul muncii, sarcinilor și rutinei zilnice.

Capricorn

Astăzi, încerci să-ți dai seama ceea ce contează cu adevărat pentru tine, să-ți stabilești niște priorități. În planul vieții de familie sau din punct de vedere profesional ești hotărât să-ți îmbunătățești viața, să ai mai multe momente de relaxare alături de persoana iubită.

Vărsător

Luna și Uranus, guvernatorul tău, formează un aspect strâns astăzi, în sfera vieții de familie și este posibil să faci niște schimbări de casă, în spațiul de locuit, să reamenajezi. De asemenea, te preocupă relația cu familia, rădăcinile și ai nevoie de ceva timp de reflecție să-ți dai seama de unele lucruri legate de legătura cu părinții.

Pești

Astăzi, descoperi că există cineva special în viața ta, care a stat în umbră și a așteptat să poată să-ți împărtășească niște sentimente. Sau poate afli dintr-o altă direcție de cineva care încearcă să vină spre tine, dar nu a găsit momentul potrivit să declare ce simte pentru tine. Oricare ar fi varianta, te surprind veștile.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni