• PRO TV
  • Horoscop zilnic 24 august 2024. Săgetătorii sunt motivați să cucerească o persoană dragă, Taurii fac progrese în viața amoroasă

Horoscop zilnic 24 august 2024. Săgetătorii sunt motivați să cucerească o persoană dragă, Taurii fac progrese în viața amoroasă

Horoscop zilnic 24 august 2024. Săgetătorii sunt motivați să cucerească o persoană dragă, Taurii fac progrese în viața amoroasă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 24 august 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să faci niște cumpărături, să-ți oferi ajutorul unui prieten, fie și cu un sfat. S-ar putea să-ți arăți afecțiunea printr-un cadou sau să acționezi într-o direcție, care să-l impresioneze pe partener sau pe cineva pe care vrei să cucerești. Faptele contează astăzi, iar sinceritatea este importantă.

Taur

Astăzi este posibil să împărtășești valori și principii similare cu cineva special din viața ta. Luna îți traversează zodia și ești atent la emoțiile tale. De asememea, faci progrese într-o relație sentimentală și ți se dă ocazia să acționezi. Este un moment excelent să te dedici unui proiect în care să-ți pui abilitățile în valoare.

Gemeni

Astăzi este posibil să faci pași să-ți îmbunătățești viața, să te bucuri de momente fericite alături de oamenii speciali din viața ta. Dorințele ți se pot îndeplini și ai putere să lași trecutul în urmă, chiar dacă doare. Luna îți traversează sfera vieții interioare și frământărilor și s-ar putea să ai nevoie de mai multă liniște și izolare pentru a te reechilibra.

Rac

Planurile tale pot fi date peste cap astăzi, să amâni niște deplasări sau să fii nevoit să rezolvi chestiuni administrative, să dai o mână de ajutor cuiva din familie. Activitatea fizică ar putea să te ajute să reduci suprasolicitarea și stresul. Concentrează-te pe lucrurile care te motivează!

Leu

Luna își traversează astăzi casa carierei și aspirațiilor profesionale și ești interesat să analizezi parcursul tău profesional, să-ți dai seama dacă poți îmbunătăți situația financiară implicându-te și în alte proiecte. Ești determinat să accepți o provocare în perioada următoare.

Fecioară

Astăzi, cu Luna în tranzit printr-o casă socială, a experiențelor și dezvoltării, explorării cunoașterii, ești interesat de diferite experiențe și subiecte de interes pentru tine. Îți dorești să ieși din rutina zilnică. Dacă te lansezi în diferite dialoguri, îți susții cu tărie convingerile și este un moment excelent pentru o abordare directă a unei chestiunii mai vechi.

Balanță

Astăzi se activează casa transformărilor profunde și este posibil să elimini ceva ce trebuia eliminat de mai mult timp. Pe de altă parte, se deschid niște uși și vin oportunități în planul sentimental. Intri în contact cu sentimentele și trăirile tale și încerci să analizezi ce simți.

Scorpion

Astăzi te simți motivat să faci lucruri pentru tine sau pe care le-ai tot amânat. Ai multă energie să rezolvi și chestiuni de natură financiară. S-ar putea să-ți oferi ajutorul unui prieten sau să te implici într-un proiect umanitar.

Săgetător

Ceva te motivează să faci un pas în față către o persoană pe care vrei să o cucerești sau recucerești. Ești optimist, te simți în largul tău și este un moment excelent să faci impresie, pentru că încrederea este la cote înalte. În partea a doua a zilei, îți canalizezi energiile spre treburile casnice.

Capricorn

Astăzi, Luna îți traversează casa iubirii, aventurilor, distracției și fericirii. Așadar, este o zi în care ești încurajat să te conectezi cu ceea ce-ți place să faci, să petreci alături de o persoană dragă, iubit, copii, prieteni, să mergi la o petrecere. Ești într-o formă bună și pentru sport sau pentru o activitate, în care-ți poți pune creativitatea în valoare.

Vărsător

Astăzi este o zi favorabilă să te conectezi cu ceilalți, să te exprimi, să pregătești un plan, o strategie, să faci niște deplasări sau o vizită familiei. În partea a doua a zilei, ai nevoie de liniște în intimitatea casei tale, mai ales dacă-ți amintești de trecut și revin niște frământări.

Pești

S-ar putea să inițiezi niște dialoguri, să încerci să gestionezi o criză de natură relațională. Simți că ai putere să rezolvi un conflict sau te confunți cu ceva care necesită atenția ta. De asemenea, în planul relational ești curios să afli anumite detalii legate de o situație.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni