• PRO TV
  • Cine este și cu ce se ocupă Thomas Ferfelis, viitorul soț al Kirei Hagi. Părinții tânărului sunt oameni de afaceri importanți

Cine este și cu ce se ocupă Thomas Ferfelis, viitorul soț al Kirei Hagi. Părinții tânărului sunt oameni de afaceri importanți

Cine este și cu ce se ocupă Thomas Ferfelis, viitorul soț al Kirei Hagi. Părinții tânărului sunt oameni de afaceri importanți

Fiica lui Gheorghe Hagi a fost cerută în căsătorie recent, la Salonic, de către iubitul său grec, Thomas Ferfelis, însă puțini sunt cei care știu cine este și ce ocupație are, cu adevărat, viitorul soț al actriței.

Gallery

​Kira Hagi și Thomas Ferfelis, amândoi în vârstă de 28 de ani, urmează să își unească destinele. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când fiica lui Gheorghe Hagi studia la International School of Bucharest, amândoi fiind colegi. Despre Thomas se știe că a absolvit Universitatea Southampton din Marea Britanie, iar acum este manager la Cernica Events, local de pe malul lacului Cernica.

Părinții lui Thomas Ferfelis sunt oameni foarte cunoscuți în domeniul afacerilor. Aceștia s-au mutat în România în urmă cu mai mulți ani și dețin holdingul Elgeka Ferfelis.

Kira Hagi: „Pot spune că trăiesc visul meu”

Kira Hagi a fost la un pas de a se stabili, definitiv, în Statele Unite ale Americii. După ce a studiat actoria la New York Film Academy şi s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film, fiica lui Gheorghe Hagi a decis, totuși, să se întoarcă în țară pentru a s-și valorifica pasiunea pentru actorie la București.

„E adevărat că am plecat în State cu gândul de a rămâne definitiv, dar acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că am primit un rol în România și am ținut să onorez contractul.

Nu pot să spun că am renunțat la nimic. Pot spune că trăiesc visul meu. Da, visul Kirei Hagi, ca fiecare dintre noi. Fiecare are un țel, un drum.
Mie mi se pare că pictura și actoria se îmbină (...)

Mi se pare că proiectele pe care le-am avut și expozițiile pe care le-am avut s-au născut așa, natural, nu am forțat nimic. Am lăsat lucrurile să se întâmple după cum a fost dat”, a declarat Kira hagi pentru viva.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni