• PRO TV
  • Adi de la Vâlcea va fi bunic! Artistul a izbucnit în lacrimi de bucurie: „De când îmi doream...”

Adi de la Vâlcea va fi bunic! Artistul a izbucnit în lacrimi de bucurie: „De când îmi doream...”

Adi de la Vâlcea va fi bunic! Artistul a izbucnit în lacrimi de bucurie: „De când îmi doream...”

Adi de la Vâlcea nu își mai încape în piele de bucurie. Artistul va deveni bunic!

Gallery

Adi de la Vâlcea a anunțat pe rețelele de socializare că va deveni bunic pentru prima dată. Artistul a început să plângă de fericire.

Adi de la Vâlcea a aflat că va fi bunic

Celebrul interpret de muzică de petrecere a împărtășit minunata veste cu prietenii săi din mediul online. Artistul este în culmea fericirii, căci a aflat că va fi bunic.

„Oameni buni, vreau să împărtășesc și eu cu voi bucuria asta! Acum două minute, am aflat că voi fi bunic! Sunt fericit de nu mai pot! Vă dau cuvântul meu! Am lacrimi în ochi! Copiii mei m-au anunțat că o să fiu bunic. De când îmi doream... Asta îmi mai doream eu așa. Sunt fericit rău de tot! Dumnezeu e mare”, a mărturisit Adi de la Vâlcea pe Facebook.

​Adi de la Vâlcea își dorește cu ardoare să aibă nepoți, iar vestea pe care fiul său i-a dat-o la bucurat până la lacrimi.

„Băiatul meu mi-a făcut cel mai frumos cadou de ziua mea, a fost la mine la ora 12 noaptea. Băiatul meu s-a mutat cu soția lui, cu viitoarea lui soție, nora mea și acum sunt singur, suntem doar eu și Cris în casă, ceea ce pentru mine a fost un șoc mult timp. La ora 12 noaptea a intrat pe ușă, în dormitor la mine, băiatul meu. Aceea a fost o surpriză care mi-a mers la inimă”, a declarat Adi de la Vâlcea, într-o emisiune Tv.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni