• PRO TV
  • Când va fi nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian? Noi detalii despre marele eveniment din viața lor: „Vom merge...”

Când va fi nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian? Noi detalii despre marele eveniment din viața lor: „Vom merge...”

Când va fi nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian? Noi detalii despre marele eveniment din viața lor: „Vom merge...”

Theo Rose a oferit noi detalii despre nunta cu Anghel Damian. Artista a vorbit deschis despre evenimentul care va avea loc curând.

Gallery

​Toată lumea se întreabă când va avea loc nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian. Ei bine, într-un interviu pentru Ciao.ro, artista a oferit noi detalii despre evenimentul mult așteptat.

Theo Rose, despre nunta cu Anghel Damian

Întrebată când va avea loc nunta cu Anghel Damian, artista a evitat să spună data, lăsând de înțeles că evenimentul va avea loc curând. Theo Rose a dezvăluit că nu va avea o nuntă mare, preferând să meargă alături de viitorul ei soț și de nași la starea civilă și la biserică.

Cât despre petrecerea de nuntă, jurata de la Vocea României a precizat că nu va exista, ci va organiza o masă în familie, așa cum au organizat și pentru botezul lui Sasha, punctând faptul că îi plac petrecerile, însă, pentru că este invitată să cânte la o mulțime de evenimente în perioada asta, nu mai are energie și pentru petrecerea ei.

„A fost botezat la o lună, l-am botezat în cadrul familiei, acolo, nu am dat cine știe ce petrecere. Iar nunta probabil se va întâmpla la fel: vom merge noi doi și cu nașii la biserică, la starea civilă și cam asta: o masă în familie, atât. Mie îmi plac și petrecerile, dar la cât cânt acum, nu aș mai avea energie și pentru petrecerea mea. Poate că, la un moment dat, dacă ne ține Dumnezeu sănătoși și o să ne meargă la fel de bine o să dăm o petrecere în cinstea fericirii noastre”, a declarat Theo Rose, pentru sursa citată.

Cât despre rochia de mireasă, Theo Rose a precizat că vrea ceva simplu și lejer, precizând că face parte din prea multe proiecte și a purtat o mulțime de rochii la filmări, astfel că nimic nu o mai atrage.

„Din câte proiecte fac parte și sunt îmbrăcată tot timpul de stilista mea, machiată, aranjată, cum să spun: nu îmi mai face cu ochiul niciun detaliu de genul ăsta. Nu mă mai uit niciodată la o rochie așa – Doamne, ce mi-ar plăcea să port rochia asta! Nu mai există acest entuziasm. Îmbracă-mă cum vreai tu, mă îmbrac! Așa că o rochie de mireasă probabil foarte simplă, care să nu mă deranjeze deloc și pe care să o pot da jos ușor, să o pot purta cu ușurință ziua”, a mai spus Theo Rose.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni