• PRO TV
  • Îl mai ții minte pe Cristian Gog? Cum arată și cu ce se ocupă astăzi câștigătorul sezonului 2 Românii au talent

Îl mai ții minte pe Cristian Gog? Cum arată și cu ce se ocupă astăzi câștigătorul sezonului 2 Românii au talent

Îl mai ții minte pe Cristian Gog? Cum arată și cu ce se ocupă astăzi câștigătorul sezonului 2 Românii au talent

Cristian Gog este magicianul care a reușit să câștige al doilea sezon al concursului fenomen „Românii au talent”. Iată cu ce se ocupă astăzi!

Gallery

​Cristian Gog, câștigătorul sezonului 2 al emisiunii Românii au talent din 2012, continuă să fie activ în domeniul mentalismului și al magiei. După ce a obținut marele premiu în valoare de 120.000 de euro, el a investit acești bani în dezvoltarea unei afaceri proprii.

În prezent, Cristian este angajat la propria firmă, unde oferă servicii de mentalism, magie, storytelling și hipnoză. Spectacolele sale variază în complexitate, având prețuri care pornesc de la 800 de euro pentru o oră și pot ajunge la 2500 de euro pentru spectacole mai elaborate, ce includ numerele cu care a câștigat concursul.

„Sunt angajat la firma mea ca magician, nu e glumă, există în Codul meseriilor această profesie”, a declarat Cristian Gog.

Cristian Gog a reușit să își construiască o carieră solidă în domeniul divertismentului, menținându-se în atenția publicului prin spectacolele sale inovatoare și prin prezența online. De asemenea, el a investit în echipamente și materiale necesare pentru a continua să se perfecționeze în arta sa.

Foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni