• PRO TV
  • Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit civil după 8 ani de relație! Cei doi și-au spus marele „DA” în cadrul unei ceremonii restrânse

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit civil după 8 ani de relație! Cei doi și-au spus marele „DA” în cadrul unei ceremonii restrânse

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit civil după 8 ani de relație! Cei doi și-au spus marele „DA” în cadrul unei ceremonii restrânse

Liviu Vârciu și Anda Călin au făcut pasul următor în relația lor de iubire și au ajuns în fața ofițerului de stare civilă în cursul zilei de vineri, 23 august 2024.

Gallery

​Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV și artist din România, acesta făcându-se remarcat la începutul anilor 2000, atunci când a lansat piesa „Ochii tăi”, alături de trupa L.A. Anii au trecut, iar astăzi, la 43 de ani, Liviu Vârciu se poate considera un bărbat cu adevărat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. 

Astăzi, 23 august 2024, Liviu Vârciu a avut parte de una dintre cele mai importante zile de viața lui, deoarece a ajuns în fața ofițerului de stare civilă alături de partenera lui de viață, Anda Călin. Aceștia au spus marele „DA” în compania familiei și a prietenilor apropiați, iar ceremonia per total a fost una discretă și restrânsă.

​Paparazzi SPYNEWS i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți, imediat după ce s-au căsătorit civil. Liviu Vârciu a purtat, în această zi importantă, un costum portocaliu, în timp ce Anda Călin a optat pentru o rochie scurtă, albă, de vară.

Ce spunea Anda Călin despre nuntă, în urmă cu câteva luni

Anda Călin a povestit în urmă cu câteva luni faptul că ea și Liviu Vârciu urmează să ajungă în fața ofițerului de stare civilă, însă nu a oferit amănunte cu privire la cum se va desfășura evenimentul. 

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi, ca familie, nu să ne valideze alții”, a declarat Anda Călin.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni