• PRO TV
  • Andra Măruță își celebrează ziua de naștere. Vlăduța Lupău, mesaj emoționant la ceas aniversar: „Îți mulțumim că am devenit o familie”

Andra Măruță își celebrează ziua de naștere. Vlăduța Lupău, mesaj emoționant la ceas aniversar: „Îți mulțumim că am devenit o familie”

Andra Măruță își celebrează ziua de naștere. Vlăduța Lupău, mesaj emoționant la ceas aniversar: „Îți mulțumim că am devenit o familie”

Andra Măruță își sărbătorește astăzi ziua de naștere. La ceas aniversar, îndrăgita cântăreață se bucură de momente unice alături de familie și de finii Vlăduța Lupău și Adi Rus.

Gallery

​Andra și Cătălin Măruță, alături de copiii lor, David și Eva, se află la Cluj. Aceștia au fost părinți spirituali pentru micuțul Isaia, fiul Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus. Botezul mezinului a avut loc într-un cadru de poveste, iar nașa a avut parte de o surpriză deosebită din partea finilor. Spectacol de artificii și un tort special pentru Andra, cu ocazia zilei sale de naștere.

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant de ziua Andrei

Dublu eveniment în familia Măruță, ieri, 22 august, Cătălin și Andra l-au botezat pe băiețelul Vlăduței Lupău. Evenimentul a fost unul fastuos, organizat în cel mai mic detaliu, lăsându-i muți de uimire pe invitați. Astăzi, 23 august, este o zi cu totul specială, Andra împlinește frumoasa vârstă de 38 de ani.

Artista și întreaga familie se află la Cluj, unde se bucură de momente unice alături de cei dragi.

Vlăduța Lupău i-a transmis un mesaj emoționant Andrei, la ceas aniversar. Artista i-a urat un sincer „La mulți ani” și a ținut să îi mulțumească pentru că au devenit o familie, precizând că nu ar fi visat vreodată ca ea să fie mama spirituală a copilului ei.

„La mulți ani, @andra!

Îți dorim zile senine și binecuvântate de Dumnezeu!
Îți mulțumim că am devenit o familie!
Aș avea multe de zis și de scris, dar tu știi prețuirea și iubirea mea și a familiei mele! Nu visam vreodată că vei fi mama spirituală a copilului meu și iată de ziua ta a fost și sărbătoarea lui.
Mulțumim din suflet pentru bucurie”, este mesajul Vlăduței Lupău pentru nașa ei.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni