• PRO TV
  • Cum mai arată fiul cel mic al lui Florin Piersic. Daniel Piersic are 47 de ani, este căsătorit cu o actriță și are doi copii

Cum mai arată fiul cel mic al lui Florin Piersic. Daniel Piersic are 47 de ani, este căsătorit cu o actriță și are doi copii

Cum mai arată fiul cel mic al lui Florin Piersic. Daniel Piersic are 47 de ani, este căsătorit cu o actriță și are doi copii

Pe Florin Piersic și pe fiul său Florin Piersic Jr. îi cunoaște toată lumea, însă puțini sunt cei care știu că marele actor mai are un băiat din căsnicia cu Anna Széles. Iată cum mai arată și cu ce se ocupă Daniel, fiul cel mic al actorului.

Gallery

​Una dintre cele mai cunoscute și admirate povești de dragoste din lumea cinematografiei și a teatrului românesc este, fără îndoială, cea dintre Florin Piersic și Anna Széles. Cei doi au fost căsătoriți 10 ani, timp în care actrița de origine maghiară l-a adua pe lume pe Daniel, cel de-al doilea fiul al maestrului.

În anul 1985, Florin Piersic și Anna Széles au decis să divorțeze, iar actrița s-a stabilit în Ungaria, alături de Dani, unde și-a continuat cariera.

Daniel Piersic are acum 48 de ani și se poate considera un bărbat împlinit pe toate planurile. Acesta este stabilit în Austria, unde a studiat comerțul exterior și relațiile internaționale, fiind acum angajat într-o corporație. Băiatul cel mic al lui Florin Piersic se poate mândri, de asmenea, și pe plan personal!

Fiul maestrului este căsătorit cu o actriță de origine maghiară și au, împreună, doi băieți, pe Mark și Robert.

Daniel Piersic este foarte discret când vine vorba despre viața sa personală și nu preferă să iasă în luminile reflectoarelor, motiv pentru care nici nu s-a mai întors în România, țara în care tatăl său este o persoană extrem de cunoscută.

Vezi în galeria foto de mai sus cum arată Daniel Piersic acum.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni