• PRO TV
  • Tatiana Final Boss și Bettyshor s-au sărutat pe scenă, la Gala RXF! Fetele nu au ținut cont că sunt filmate. VIDEO

Tatiana Final Boss și Bettyshor s-au sărutat pe scenă, la Gala RXF! Fetele nu au ținut cont că sunt filmate. VIDEO

Tatiana Final Boss și Bettyshor s-au sărutat pe scenă, la Gala RXF! Fetele nu au ținut cont că sunt filmate. VIDEO

Un videoclip controversat s-a viralizat extrem de rapid pe rețelele de socializare! Este vorba despre momentul înregistrat în care Tatiana Final Boss și Bettyshor s-au sărutat pe scenă, la Gala RXF.

Gallery

​Tatiana Final Boss este una dintre cele mai cunoscute și controversate influencerițe de pe TikTok-ul românesc, aceasta făcându-se remarcată datorită faptului că a reușit să slăbească aproximativ 80 kg și să își schimbe complet stilul de viață, după ce de-a lungul anilor a fost criticată pentru kilogramele în plus pe care le avea. Aceasta deja s-a obișnuit să se lupte în Gala RXF alături de alte tinere curajoase, însă ultimul său moment în competiție a fost unul de-a dreptul memorabil.

Tatiana a ajuns pe scenă față în față cu Beatrice Ungureanu, cunoscută de publicul larg sub pseudonimul „Bettyshor”. Aceasta, asemenea Tatianei, este o influenceriță celebră pe TikTok-ul românesc, fiind urmărită de peste 309.000 de persoane. 

Cele două fete urmează să se lupte în cușcă pentru o sumă mare de bani, care până în acest moment nu a fost dezvăluită. 

​Tatiana și Bettyshor s-au întâlnit pentru prima dată față în față la anunțul oficial al meciului. Fetele au avut parte de o serie de prezentări „ca la carte”, apoi s-au îmbrățișat. Mai mult decât atât, într-un moment neașteptat, bruneta a luat-o de obraji pe Tatiana și a sărutat-o în fața tuturor celor veniți să privească luptele în cușcă.

Videoclipul cu sărutul celor două are peste 1 milion de vizualizări pe Facebook.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni