• PRO TV
  • La mulți ani, Andra! Ziua are o dublă semnificație pentru ea: "Copiii și Cătălin s-au gândit să îmi facă o surpriză așa frumoasă de ziua mea"

La mulți ani, Andra! Ziua are o dublă semnificație pentru ea: "Copiii și Cătălin s-au gândit să îmi facă o surpriză așa frumoasă de ziua mea"

La mulți ani, Andra! Ziua are o dublă semnificație pentru ea: "Copiii și Cătălin s-au gândit să îmi facă o surpriză așa frumoasă de ziua mea"

Pe 23 august, Andra împlinește 38 de ani și e o femeie cu adevărat fericită.

Gallery

​Aniversarea are dublă semnificație pentru ea și pentru Cătălin Măruță. În urmă cu 16 ani, pe 23 august 2008, cei doi au avut nunta spectaculoasă la Târgu-Jiu. Cei doi au organizat cununia civilă pe 10 august 2008, iar nunta propriu-zisă a avut loc 13 zile mai târziu, în Târgu-Jiu. La eveniment au participat peste 700 de invitați și a fost un eveniment memorabil. 

16 ani mai târziu, Andra e o soție fericită și o mamă minunată, așa cum arată și fotografiile și mesajele ei de pe contul de Instagram. De ziua ei, aceasta a scris  un text din suflet pe pagina contului ei de socializare:

"Acum cateva zile copiii si Catalin s-au gandit sa imi faca o surpriza asa frumoasa de ziua mea in avans stiind ca urmeaza sa fim plecati si am vrut sa impartasesc cu voi aceste momente ?❤️ Va multumesc mult pentru mesajele si urarile voastre, sunt foarte emotionata sa vad ca va ganditi la mine si va imbratisez pe toti❤️."

Alături de aceste cuvinte, a pus o poză extrem de veselă alături de toată familia și de un tort aniversar:

Cu câteva ore înainte de ziua ei, artista a lansat și o piesă de suflet, despre care a anunțat și pe rețelele de socializare:

Dragii mei, s-a lansat “Sa te iubeasca cineva”, o melodie care cred ca se potriveste multor oameni care iubesc❤️ Astept comentariile voastre si sper sa va bucurati si voi de ea asa cum ma bucur eu de cand am inregistrat-o❤️ #SaTeIubeascaCineva

FOTO: ANDRA INSTAGRAM 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni