• PRO TV
  • Imagini cu puternic impact emoțional! Bota Gheorghe, un bărbat din Hunedoara, a murit după ce a fost implicat într-o bătaie desfășurată la Căminul Cultural din Sălciva

Imagini cu puternic impact emoțional! Bota Gheorghe, un bărbat din Hunedoara, a murit după ce a fost implicat într-o bătaie desfășurată la Căminul Cultural din Sălciva

Imagini cu puternic impact emoțional! Bota Gheorghe, un bărbat din Hunedoara, a murit după ce a fost implicat într-o bătaie desfășurată la Căminul Cultural din Sălciva

Bota Gheorghe s-a stins din viață aseară, pe patul de spital. Bărbatul a fost implicat într-o bătaie în urmă cu o săptămână, iar în timpul altercației a primit o bară metalică în cap.

O tragedie fără margini a avut loc la Căminul Cultural din Sălciva, comuna Zam, acolo unde mai mulți bărbați s-au luat la bătaie. Potrivit primelor surse din anchetă, conflictul ar fi început spontan și s-a amplificat rapid, fiind implicate în altercație inclusiv obiecte ascuțite, precum cuțite și bricege. 

La data de 16 august 2024, în jurul orei 02:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, în incinta Căminului Cultural din localitatea Sălciva, are loc un scandal între mai multe persoane.

Poliţiştii ajunși la fața locului, au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri, un bărbat de 41 de ani, din comuna Lăpugiu de Jos, s-a manifestat violent și ar fi lovit cu un obiect ascuțit tăietor, un tânăr de 27 de ani, din comuna Zam și alte două persoane, un bărbat de 36 de ani și respectiv un tânăr de 28 de ani”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

La un moment dat, în timpul scandalului, Bota Gheorghe, unul dintre interlopii care în trecut a fost cercetat în dosarul de crimă organizată al grupării Simota&Litera, a fost lovit în cap cu o bară metalică, apoi s-a prăbușit la pământ. La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță, care l-a transportat pe bărbat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Deva, de unde a fost transferat la o unitate medicală din Timișoara.

Din păcate, medicii timișoreni nu au reușit să-i salveze viața. Bota Gheorghe a decedat ieri seara, în spitalul din Timișoara, notează Newsalerthd.

Foto: YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni