• PRO TV
  • (P) Unghiile cu gel – ce este această manichiură și care este impactul acesteia asupra sănătății?

(P) Unghiile cu gel – ce este această manichiură și care este impactul acesteia asupra sănătății?

(P) Unghiile cu gel – ce este această manichiură și care este impactul acesteia asupra sănătății?

Manichiura cu gel sunt o soluție perfectă pentru femeile care se luptă cu problema unghiilor fragile și slăbite. Cu toate acestea, înainte de a te decide asupra acestei metode, merită să afli ce este și ce presupune. Care sunt beneficiile și dezavantajele unghiilor cu gel? Ce efect are asupra unghiilor tale și cum să ai grijă de ele?

Unghii cu gel – ce este această manichiură?

Mâinile îngrijite și frumoase sunt semnul distinctiv al fiecărei femei care are grijă de ea însăși. Există mai multe metode de aranjare a unghiilor care îți permit să obții unghii cu aspect elegant. Manichiura cu gel este una dintre cele mai populare, alături de cea semipermanentă.


Manichiura cu gel se realizează direct pe unghii, tipsuri sau șablon extins. Pentru a crea unghii cu gel se folosește un lac special întărit cu lumină UV. Aceasta este o soluție perfectă pentru cele cu unghii delicate și casante.


Unghiile cu gel pot lua forme diferite și se pot obține efecte diferite. Se poate opta de la culori clasice până la un efect ombre la modă, un efect transparent sau o manichiură franțuzească. Metoda gelului îți permite și să încorporezi elemente decorative precum sclipici, pietre, diamante sau perle.
Datorită durabilității sale, manichiura cu gel poate sta pe unghii până la 4 săptămâni si este necesară reumplerea lor aproximativ la fiecare 2-3 săptămâni, în funcție de cât de repede cresc unghiile naturale, conform https://nailsup.ro

Cum se fac unghiile cu gel – cele mai frecvente greșeli la efectuarea manichiurii cu gel
Manichiura cu gel este una dintre cele mai laborioase metode de realizare a unghiilor, necesitând multă precizie și experiență. O manichiură profesională cu gel efectuată într-un salon de înfrumusețare poate dura până la câteva ore, iar rezultatul sunt unghii frumoase, cu aspect natural.


Este posibil să-ți faci singură o manichiură cu gel acasă, dar necesită multă precizie, răbdare, experiență și cunoștințe. În plus, trebuie să achiziționezi produsele necesare, disponibile de obicei într-un kit unghii.


Efectuarea unei manichiuri cu gel nu este o tehnică dificilă, dar fără abilitățile și experiența corespunzătoare, este foarte ușor să faci greșeli care pot afecta estetica și calitatea manichiurii.
Metoda gelului în sine nu deteriorează placa unghiei, problema începe atunci când întregul proces este efectuat incorect. Este foarte important să se respecte anumite reguli și să nu faci principalele și cele mai frecvente greșeli.


Principala greșeală este lipsa de sterilitate a instrumentelor folosite la munca si lipsa dezinfectării mâinilor.

O altă greșeală care apare la realizarea unghiilor cu gel este pregătirea incorectă a unghiilor prin pilirea incorectă. Gelul se va atașa bine unghiei numai atunci când aceasta este pilită cu grijă, cuticulele sunt îndepărtate, iar suprafața este netedă și mată. Dacă pregătirea unghiei este realizată incorect, gelul poate deveni aerat și se va desprinde.


O manichiură realizată profesional este perfectă pentru toate ocaziile importante și este aleasă de femeile care prețuiesc naturalețea, delicatețea și eleganța. Manichiura cu gel este o metodă de styling ideală pentru femeile ale căror unghii sunt scurte, fragile și inestetice. Gelul permite obținerea lungimii corespunzătoare a unghiei, conferindu-i forma și structura perfectă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni