• PRO TV
  • Soacra lui Ralf Schumacher pune paie pe foc și dezvăluie secrete intime, după ce acesta a recunoscut că este gay: ”Se culca cu...”

Soacra lui Ralf Schumacher pune paie pe foc și dezvăluie secrete intime, după ce acesta a recunoscut că este gay: ”Se culca cu...”

Soacra lui Ralf Schumacher pune paie pe foc și dezvăluie secrete intime, după ce acesta a recunoscut că este gay: ”Se culca cu...”

După anunțul lui Ralf Schumacher că este într-o relație fericită cu un bărbat, tensiunile între el și fosta soție, Cora, au escaladat. Recent, fosta lui soacră a intervenit și a dezvăluit aspecte din viața intimă a fostului șofer de F1.

Gallery

În luna iulie a acestui ani, fratele lui Schumacher a dezvăluit lumii, pe Instagra, că este gay și a postat și imagini cu actualul lui partener, Etienne Bousquet-Cassagne.

”Cel mai frumos lucru în viță este să ai partenerul potrivit lângă tine, cu care să împărtășești totul”, a scris Ralf. Cora, fosta lui soție, a declarat ulterior că vestea a venit ca un șoc și că se simte ”folosită” de către acesta.

Controversa a continuat după ce Ralf a dezvăluit o presupusă conversație între Cora și Etienne, actual partener, în care femeia spunea cât de fericită este pentru noul cuplu.

Acum, mama Corei, Ingrid Brinkmann, o susține pe fiica ei și spune că aceasta nu știa despre orientarea sexuală a lui Ralf. ”Îmi pare rău pentru Cora, pentru faptul că este insultată în public și descrisă drept o mincinoasă. El a negat întotdeauna zvonurile în fața noastră”.

”L-am întrebat să clarific dacă este adevărat ceea ce se spunea, dar a negat întotdeauna”, a spus Cora despre Ralf. ”Îmi spunea că îmi imaginez lucruri și poate am nevoie de ajutor de la un psiholog”.

Ingrid Brinkmann a vorbit și ea, în timpul mariajului, cu Ralf despre acest subiect. ”Mi-a zis: Ingrid, clar nu sunt gay. Sunt doar niște zvonuri răutăcioase”. Femeia a mai adăugat: ”Normal că se culca cu Cora. De aceea am crezut mereu că zvonurile cum că Ralf ar fi gay nu sunt adevărate”.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni