• PRO TV
  • Horoscop zilnic 23 august 2024. Vărsătorii se reconectează cu foste iubiri, Racii fac efort financiar pentru o investiție în casă

Horoscop zilnic 23 august 2024. Vărsătorii se reconectează cu foste iubiri, Racii fac efort financiar pentru o investiție în casă

Horoscop zilnic 23 august 2024. Vărsătorii se reconectează cu foste iubiri, Racii fac efort financiar pentru o investiție în casă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 23 august 2024.

Berbec

Luna îți traversează astăzi zodia, iar Mercur, planeta comunicării, formează un aspect armonios cu Marte, guvernatorul tău. Așadar, este momentul să ieși din zona de confort și să acționezi, dar nu înainte să te concentrezi pe trecut și pe problemele care au apărut în sfera sentimentală. Recomandarea astrelor este să treci în revistă ce nu a mers și să îndrepți.

Taur

Mercur din sfera vieții de familie formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, iar Luna traversează casa vieții interioare, subconștientului și trecutului. Ai idei astăzi, dar și sentimentul că planurile merg în direcția dorită de tine. Dacă aduci niște îmbunătățiri și cauți să ai dialoguri deschise, lucrurile se îndreaptă într-o situație care te frământă.

Gemeni

Luna îți traversează casa prietenilor și planurilor de viitor, iar Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Marte, în tranzit prin zodia ta. Așadar, poți face progrese într-o situație, o relație, un contract sau parteneriat profesional. Totuși, fii precaut în declarații și nu spune tot! De asemenea, conversațiile și negocierile sunt utile și reusești să-ți dai seama de cum poți redresa o situație.

Rac

Astăzi este o zi prielnică pentru a aborda chestiuni practice, să găsești soluții la unele probleme financiare, mai ales că vrei să faci o investiție importantă în casă. Lucrurile par să meargă în direcția dorită de tine și găsești ușor soluția. Inițiativele tale sunt de bun augur, iar Soarele în tranzit prin casa comunicării și interacționării te ajută în toate demersurile.

Leu

Mercur retrograd în tranzit prin zodia ta te invită la introspecție asupra planurilor de viitor și a ce-ți dorești de la viață. Pe de altă parte, acelați Mercur formează un aspect armonios cu Marte și te ajută să găsești soluții la problemele care te frământă, să-ți exprimi ideile și intențiile, cu scopul să rezolvi o situație tensionată.

Fecioară

Deși beneficiezi de prezența Soarelui în zodia ta, de energie și determinare, pentru că Mercur, guvernatorul tău, este retrograd în casa introspecției, vieții interioare, ești încurajat să arunci o privire în trecut și să analizezi niște situații. S-ar putea să afli un secret sau să vorbești cu cineva apropiat despre o problemă personală.

Balanță

Luna traversează casa relațiilor, iar Mercur în mișcare retrogradă formează un aspect armonios cu Marte din casa principiilor și credințelor. Este un moment excelent să ai dialoguri cu partenerul, să stabiliți împreună un plan de viitor. Dacă ești singur, îți aduci aminte de cineva din trecut și-ți dorești reluarea legăturii.

Scorpion

Astăzi, s-ar putea să te îngrijorezi cu privire la planurile tale de viitor, care privesc activitățile profesionale și obținerea unui loc de muncă nou, să simți că nu poți controla lucrurile. În planul personal, poți găsi răspunsuri la o problemă din trecut. Introspecția te duce la descoperirea unor informații prețioase.

Săgetător

Sfera sentimentală iese astăzi în evidență și lucrurile pot lua o altă direcție, în urma unor dialoguri cu partenerul de cuplu și a determinării tale să rezolvi o problemă, care trenează de mai mult timp. Mercur în mișcare retrogradă formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa relațiilor și invită la cooperare și dialog sincer, la reluarea unor subiecte din trecut și clarificarea acestora.

Capricorn

Posibil, astăzi, să abordezi diferit lucrurile în planul profesional. Dacă te bucuri de ceea ce faci, crește și productivitatea. Volumul mare de muncă și implicarea în mai multe proiecte ar putea să-ți aducă satisfacții profesionale. În planul vieții de familie apar provocări și va fi nevoie să gestionezi o criză.

Vărsător

Astăzi poți avea discuții interesante în planul romantic, să flirtezi, să încerci să te conectezi cu partenerul. Dacă au existat tensiuni în raport cu partenerul, s-ar putea să mai ai ceva de spus, pentru că vrei să închei o etapă. Mercur în mișcare retrogradă poate să-ți aducă în cale și foste iubiri.

Pești

Astăzi ai nevoie să-ți pui în ordine gânduri și ești înclinat să abordezi o problemă dintr-o perspectivă diferită. În planul financiar au loc negocieri sau încerci să pregătești un plan de investiții în casă. La serviciu, reiei niște dialoguri cu șefii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni