• PRO TV
  • Anamaria Prodan, întâlnire cu părinții lui Ronald Gavril! Ce i-a putut spune mama boxerului când a văzut-o: „Niște cuvinte...”

Anamaria Prodan, întâlnire cu părinții lui Ronald Gavril! Ce i-a putut spune mama boxerului când a văzut-o: „Niște cuvinte...”

Anamaria Prodan, întâlnire cu părinții lui Ronald Gavril! Ce i-a putut spune mama boxerului când a văzut-o: „Niște cuvinte...”

După divorțul cu scandal de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan l-a întâlnit pe Ronald Gavril, care a cucerit-o din prima. Impresara i-a cunoscut recent părinții și a vorbit, pentru prima oară, despre interacțiune pe care a avut-o cu mama acestuia.

Gallery

​Anamaria Prodan, una dintre cele mai cunoscute personalități din lumea mondenă românească, a avut ocazia de a-i cunoaște pe părinții lui Ronald Gavril, actualul său partener de viață. Din cauza reputației pe care o are în urma scandalului cu fostul soț, sexy impresara a avut mari emoții la prima întâlnire cu mama sportivului, crezând că va fi aspru judecată.

Din fericire, vedeta a fost primită cu multă căldură, îmbrățișată de mama boxerului și chiar sfătuită să fie, în continuare, puternică, potrivit declarațiilor sale pentru wowbiz.ro.

„Am avut emoții mari când am cunoscut-o pe mama, pe tatăl, frații, sora lui. În momentul în care ești persoană publică, lumea te percepe prin ceea ce citesc despre tine. Despre mine exact asta vedeau toți, scandal, se ceartă cu Reghe, a mințit că era fericită, știe doar să țipe.

Mă gândeam oare cum se uită oamenii ăștia la tine? Chiar Ronald a văzut un episod cu mine și fostul soț în mașină și a zis Doamne ferește să îi dea așa femeie. Mă gândeam ce o să spună familia lui Ronald când vor afla că este cu mine. Mama lui m-a luat în brațe și mi-a zis niște cuvinte incredibil de frumoase. Ca femeie, simțea cumva ce se întâmplă. Părinții lui mi-au pregătit
mâncarea mea preferată, fără să știe care e”, a povestit Anamaria Prodan pentru sursa amintită.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni