• PRO TV
  • Fosta concurentă de la Survivor a născut! A făcut sport până la 41 de săptămâni. Primele declarații: „Fix ce am evitat”

Fosta concurentă de la Survivor a născut! A făcut sport până la 41 de săptămâni. Primele declarații: „Fix ce am evitat”

Fosta concurentă de la Survivor a născut! A făcut sport până la 41 de săptămâni. Primele declarații: „Fix ce am evitat”

Fosta concurentă de la Survivor a născut în urmă cu câteva zile. Pentru că bebelușul nu s-a grăbit să vină pe lume, medicii au decis să îi fac cezariană mămicii, la 41 de săptămâni.

Gallery

A născut Maria Hîngu!  Primele imagini cu bebelușul

Maria Hîngu a devenit mamă pentru prima dată. Sportiva a născut o fetiță perfect sănătoasă pe 13 august. Micuța nu s-a grăbit să vină pe lume, astfel medicii au decis să îi facă operație de cezariană fostei concurente de la Survivor.

Maria a făcut sport pe tot parcursul sarcinii, fără să aibă probleme. VEZI PRIMELE IMAGINI CU BEBELUȘUL ÎN GALERIA FOTO 

„Zi de 13, cezariană, exact de ce m-am ferit. Hai să încep cu începutul. Nașterea s-a produs la 41 de săptămâni, în speranța de a naște natural. În ziua de 13 august am mers la spital în garda medicului care m-ia supravegheat
ultima perioadă a sarcinii. Știam ca vrea să mă interneze să provocăm nașterea
naturală, dar să facem asta mai pe seară… Să nu o scot eu pe 13 dacă nu vrea ea. Imediat după internare, am trecut prin alte două controale ale doctorilor care schimbau gărzile. Primul a confirmat ca în acea zi o să nasc… nu a zis și cum, al doilea a zis să mai facă o ecografie și a ajuns la concluzia ca cel mai bine e să facem cezariană (fix ce am evitat).

După o clacă a medicilor, am fost convinsă de doctora mea ca e cel mai bine să facem cezariană. Am zis ok, dar nu mi-au zis și când. Nu mă așteptam ca în circa 15 minute să fiu deja in sala de operație si in alte 30 să îmi văd deja copilul. Recuperarea de după operație, pentru mine pot spune ca a fost destul de ușoară în comparație cu colegele de saloane. Ultima venită și prima plecată la terapie intensivă. Ultima venită și prima plecată din salon, aici s-a văzut la ce a ajutat tot sportul din timpul sarcinii.

Sportul nu omoară nici copii nici mămicile! După o operație de cezariană, primele clipe de mămică se cam amână. Scoate copilul, îl vezi 10 secunde și îl mai vezi când te pui pe picioare după ce te-a tăiat juma de burtă. Pentru mine, care sunt mai puțin sentimentală, acele 10
secunde nu mi-au dat drumul sentimentelor de mamă. În acele câteva ore în care am stat la terapie, gândul meu era: “ce fac prima oară? Să merg să fumez o țigară sau
să văd fata?” În concluzie….Primele circa 20 de ore din momentul în care am devenit
mămică, încă nu eram conștientă de sentimentele pe care le am pentru sufletul căruia i-am dat naștere.”, a mărturisit Maria Hîngu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Tânăra se obișnuiește acum cu noua postură, cea de mămică. Maria Hîngu este fascinată de fetița ei.

„După două zile însă, în care mergi să o vezi regulat, să o ții în brațe, să o mângâi, să o examinezi, îți dai seama ca a miniatura de om este a ta. Sentimentul de mamă sau
de părinte nu trebuie să vină odată cu nașterea. Ador să o țin în brațe și să o
drăgălesc când doarme pentru că… cam atât face până acum. (mâncare, culcare, c*c*re, între ele se intercaleaz reprize scurte de plâns și somn intermediar). Nu știu dacă este ea cea mai frumoasă, dar sigur e a naibii de carismatică și dulce!”, a declarat Maria Hîngu, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni