Iasmina Hill și Bradford Aaron Hill formează un cuplu absolut uimitor, iar anul acesta au împlinit 6 ani de căsnicie în luna iunie, între cei doi fiind o diferență de vârstă de 35 de ani. Într-un interviu EXCLUSIV PRO TV, românca ne-a povestit cum arată viața unei femei căsătorite cu americanul care administrează Statuia Libertății, dar și ce reacție a avut acesta când a venit pentru prima dată în România.
Gallery
Cum a început povestea ta de dragoste cu Bradford Aaron Hill și cum v-ați cunoscut?
Povestea noastră de dragoste a început în 2014, în vară, în iulie, când am ieșit la un concert Katy Perry. Pe 11 iulie 2014. Ne-am cunoscut la Statuia Libertății, în cafeneaua pe care o deține el, în restaurantul care îl deține el.
Eu lucram ca și hostessă. Am venit cu un program Work and Travel, eu fiind în primul meu an de master la București. Pot spune că după ieșirea aceea la concertul Katy Perry am fost de nedespărțit. Am petrecut toată vara împreună și a fost o vară ca-n filme, de vis.
Cum este să fii într-o relație cu cineva care administrează un simbol iconic precum Statuia Libertății?
Sunt foarte mândră să fiu cu cineva care administrează un așa simbol iconic. Pentru că a fost visul meu să vin în America, de când mă știu. Și Statuia Libertății a fost tot timpul simbolul la care te gândești, când te gândești la America, la New York cel puțin, locul în care am vrut să ajung.
Și să fiu cu cineva care chiar administrează acest simbol așa de unic, sunt extrem de mândră. Nici o zi nu trece fără să mă simt recunoscătoare și foarte, foarte mândră pentru locul și bărbatul cu care sunt.
Te gândesti că la un moment dat să preiei tu “frâiele” acestui business și să administrezi Statuia? Ai “furat” între timp meserie de la soțul tău?
Mi-ar plăcea foarte mult să preiau eu sau măcar să lucrez cot la cot, cum se zice la Statuia Libertății cu Brad. Dar a fost mai greu acum pentru că am fost însărcinată, au venit copii, am fost mult acasă cu ei.
Înainte să vină copii am lucrat cu el zilnic cât s-a putut de mult. Și acum că au crescut puțin copii vreau să mă întorc foarte serios la treabă din septembrie să lucrez cu el. Deși am luat licența în real estate, în imobiliare, mi se pare că tot Statuia e numărul unu pe sufletul meu și aș vrea să învăț meseria și aș vrea și el să mă învețe cum se conduce așa un loc.
Nu știu dacă voi prelua vreodată acest loc, dar măcar aș putea să lucrez cot la cot cu el și să învăț cât de mult pot de la el.
Cum s-a simțit Bradford prima dată când a vizitat România și ce impresii i-au rămas din această experiență?
Când a venit în România prima dată, Brad n-a știut la ce să se aștepte. Nu știa, știi cum sunt americanii, ei nu știu România, Rusia, sunt așa puțin mai confuzi. Cred că i-a fost puțin frică, știu că a venit fără bagaj de cală. I-a fost frică să nu-i se fure, să nu-i se piardă și zic Jesus, tu nu știu unde vii, e superbă România. Și când a ajuns, a venit în ianuarie 2015 prima dată, s-a îndăgostit.
A fost în București și i-a rămas atât de tare pe suflet încât am luat un apartament acolo. Îi place acum la nebunie. I-a făcut o impresie superbă, deci nu se aștepta.
Pentru că, repet, americanii sunt mai, nu știu, ignorant. Nu cunosc așa, nu sunt deschiși, din păcate. Dar și-a făcut o impresie superbă.
Care este mâncarea românească preferată a lui Bradford?
Este ciolanul. Ciolanul, ciolanul afumat, e viața lui. Când vine în România, mergem direct să mâncăm ciolan. Este o tradiție, în seara în care ajungem, mergem direct la ciolan. Ok, îi place și varza călită, îi plac și sarmalele, îi plac și micii foarte mult, încât știe să și gătească. Dar, ciolanul afumat e number one.
Ce părere au avut părinții tăi despre relația voastră și despre faptul că ai ales să te muți în Statele Unite?
Părinții mei n-au fost foarte fericiți la început, mai ales tata. Că, na, este mai în vârstă decât tatăl meu. Mama mă știe, că de când am fost tânără am avut numai bărbați mai în vârstă și a zis asta e, faci ce vrei, fata mea. Nu se gândea nimeni că voi rămâne chiar, chiar cu el, pentru că a fost însurat de trei ori, are copii și era un mare red flag. Nu, nu, nu îmi trebuie mie un bărbat cu copil.
Legat de Statele Unite, mama a fost puțin mai... I s-a rupt inima așa, heartbroken, pentru că sunt foarte departe de ea și a zis că dacă mergeai oriunde mai aproape, în Londra, în oriunde, dar chiar până în America, două avioane. Dar e altă viață în Statele Unite, e altă viață și nu se compară cu nimic. Și acum a înțeles și ea, acum. Amândoi părinții mei au green card și pot veni aici cât de des vor, pot sta aici și au văzut și diferența de viață și înțeleg 100% de ce-am ales locul acesta.
Cum au reacționat părinții lui Bradford când te-au cunoscut și ce părere au despre România?
Din păcate, Brad nu mai are părinți, tatălui a murit acum câțiva ani, ne-am cunoscut, am fost la o cină împreună, dar era deja foarte, foarte bătrân. Mama lui a murit de când era el mai tânăr și, din păcate, nu au ajuns părinții lui în România niciodată.
Unde vă place mai mult să petreceți timpul, în România sau în Statele Unite? Ce locuri preferați în fiecare dintre cele două țări?
Cred că ne place să petrecem timpul jumăte în România, jumăte în Statele Unite.
Ne plac ambele locuri foarte, foarte mult. România este foarte frumoasă vara, când copiii nu au școală, când e liber, cel puțin pentru mine, că el trebuie să lucreze. Dar îi place foarte mult în București, repet, îi place la mare la noi, e frumoasă Marea Neagră.
Și, iar în State, călătorim cât de mult putem peste tot. Mergem în Las Vegas, mergem în Miami, mergem la ski, mergem între New Jersey și New York foarte des, acum suntem la New Jersey peste weekend să stăm în curte, să se bucure copiii de curte, de grătare. E greu să zicem unde ne place mai mult.
Inima va fi tot timpul împărțită între două, cel puțin pentru mine, între România, o parte și o parte în America. Pentru că acum America este casa mea.
Bradford a învățat să vorbească românește? Dacă da, cum se descurcă și ce expresii sau cuvinte i se par amuzante?
Brad tot timpul spune că nu știe să vorbească românește, tot timpul spune că nu înțeleg, nu știu, mai spune câteva cuvinte și are un accent foarte mare american, și atunci lumea nu îl înțelege și se oftică puțin, zic asta e. Dar, de fapt, el înțelege foarte bine. Eu când stau cu mama la o poveste sau la o bârfă, imediat prinde tot.
Se uită la interviurile mele care le fac online sau la televizor și le înțelege. A, ce frumos a fost interviul ăla, zic, poftim? Tu ai înțeles ce am zis? Da. Deci el înțelege, dar nu vrea să vorbească că îi e rușine.
Ei se par foarte amuzante expresiile noastre, mai ales că toate sunt legate de mâncare, așa spune el. Îmi ies din pepeni, îmi sare muștarul, tot timpul avem ceva de spus legat de mâncare și i se par foarte, foarte amuzante.
Ați venit în vacanța în România și v-ați împărțit timpul în mai multe escapade. Ce a fost cel mai frumos și unde v-ați simțit acum cel mai bine?
Am tot fost plecați acum în România, când am fost acasă, și cea mai frumoasă escapadă, cred că a fost cea când am plecat spre Dunăre.
O escapadă așa mai mioritică, mai down to earth, tradițională. Ne-am cazat undeva lângă Dunăre, după aia în Eftimie Murgul, să vedem morile de apă. A fost foarte frumos pentru că s-au simțit foarte bine copii și s-a simțit foarte bine și Brad. Să-l aduc așa, în puțina tradiționala Românie și vrem anul viitor să facem o excursie mult, mult mai lungă, nu doar de două nopți. Să plecăm să vedem anumite locuri mai tradiționale, nu doar București, Timișoara, cluburi, restaurante. Vreau să mergem așa, back to basics cumva, să vadă el cât mai mult din tradiționala Românie.
Ce afacere proprie îți dorești să pui pe picioare pe viitor?
Mi-aș dori foarte mult să încep și eu o afacere. Am niște idei, dar din păcate sunt puțin trasă în toate părțile. Încă am foarte mult de lucru cu copii și aș vrea să continui să lucrez la Statuia Libertății, ceea ce o să-mi ocupe toată ziua, de dimineață până seara, de luni până vineri. Nu știu cât timp am să am, dar mi-aș dori foarte mult să fac ceva ce mă pasionează și să încep ceva în ce cred. Dar nu vreau să dau multe detalii pentru că nu știu dacă se va întâmpla sau nu.
Foto: Facebook