• PRO TV
  • Vlăduța Lupău își botează azi al doilea băiețel! Nași sunt Andra și Cătălin Măruță! Primele imagini din ziua cea mare

Vlăduța Lupău își botează azi al doilea băiețel! Nași sunt Andra și Cătălin Măruță! Primele imagini din ziua cea mare

Vlăduța Lupău își botează azi al doilea băiețel! Nași sunt Andra și Cătălin Măruță! Primele imagini din ziua cea mare

Vlăduța Lupău și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, îl creștinează pe 22 august, pe micuțul Isaia, al doilea băiat.

Gallery

Andra și Cătălin Măruță, nașii micuțului Isaia, au luat încă de aseară avionul spre Cluj. Pe Instagram, Vlăduța a pus imagini cu ea și  cu tatăl copilului. Se vedeau în imagini verighetele celor doi, dar și fericirea pe care o simt " Mami" și "Tati", așa cum s-au prezentat. 

​O altă poză o arată pe Vlăduța alături de micul Isaia, extrem de mândră și de protectoare. A anunțat că telefonul urmează să fie ținut de altcineva, pentru că vrea să fie extrem de prezentă în ziua specială.

Pe Instagram, artista a postat și imagini din momentele pregătirilor pentru botez. Mai precis, a fost fotografiată în timp ce îi aranja costumul soțului ei, extrem de elegant. În poză, ea însăși poartă o rochie cu totul deosebită, albastră cu o funda mare pe care apare numele fiului ei. 

Botezul micuțului Isaia se va desfășura într-un cadru de vis, la un resort exclusivist. Decorul ales de artistă e realizat din flori, inimioare și baloane albe. Artista a anunțat, recent, că botezul nu va fi unul cu dar și că nu va accepta bani în plic. 

Vlăduța Lupău l-a născut pe 8 iulie pe al doilea băiețel. Nașterea a anunțat-o printr-un mesaj extrem de emoționant, în care a anunțat și numele micuțului:

„ISAIA Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt, ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră. Să știi că te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru că Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi că totul e cu voia Lui.


Acum când te-ai născut, știu că eu sunt lumea ta și atât! Dar știu că va veni și ziua-n care cu orice îmbrățișare va fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, de treci prin RAI, de treci prin IAD, te voi ocroti, te voi iubi cu același drag. Și închei prin a-ți zice, la fel ca fratelui tău, și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC! semnat, MAMA TA”, a scris Vlăduța Lupău în mediul online, după ce l-a adus pe lume pe micuțul Isaia.

FOTO: INSTAGRAM VLĂDUȚA LUPĂU 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni