• PRO TV
  • Babs și Ema Uta au rupt prietenia, deși erau de nedespărțit. De ce s-au certat cele două: „Nu e cazul, nu e treaba mea”

Babs și Ema Uta au rupt prietenia, deși erau de nedespărțit. De ce s-au certat cele două: „Nu e cazul, nu e treaba mea”

Babs și Ema Uta au rupt prietenia, deși erau de nedespărțit. De ce s-au certat cele două: „Nu e cazul, nu e treaba mea”

Prietenia dintre Claudia Iosif și Ema Uta părea a fi invincibilă, cele două erau mereu împreună, dar iată că ruptura s-a produs. Fosta iubită a lui Dorian Popa a povestit totul.

Gallery

Ema Uta și Babs nu mai sunt prietene. Claudia Iosif a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai vorbește cu fosta lui Alex Bodi.

Babs și Ema Uta nu mai sunt prietene

Claudia Iosif este cea care a dezvăluit motivul pentru care nu mai este prietenă cu celebra make-up artistă.

Deși păreau de nedespărțit, tot timpul apăreau împreună pe rețelele de socializare, se pare că ruptura s-a produs între cele două vedete.

Babs este foarte discretă de fel și nu a oferit prea multe detalii despre motivul care a dus la cearta cu Ema Uta. Se pare că ceva serios a intervenit între cele două și astfel au decis să rupă legătura.

„Nu vreau să vorbesc pe acest subiect, că nu e cazul, nu e treaba mea. Nu mai suntem prietene, nu vreau să vorbesc”, a precizat Babs pentru spynews.ro.

Mai mult, Babs nu a fost prezentă la ziua de naștere a Emei Uta. Niciun cadou, niciun mesaj de aniversare și nicio imagine împreună, acesta a fost primul semn care a trezit suspiciuni internauților. Deși a organizat o petrecere pe cinste și a fost înconjurată de prietene, Ema Uta nu a avut-o alături pe Babs.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni