• PRO TV
  • Motivul pentru care iahtul ”imposibil de scufundat”, în care a murit miliardarul Mike Lynch, s-a scufundat! Pe cine dă vina producătorul lui The Bayesian

Motivul pentru care iahtul ”imposibil de scufundat”, în care a murit miliardarul Mike Lynch, s-a scufundat! Pe cine dă vina producătorul lui The Bayesian

Motivul pentru care iahtul ”imposibil de scufundat”, în care a murit miliardarul Mike Lynch, s-a scufundat! Pe cine dă vina producătorul lui The Bayesian

CEO-ul firmei care a produs superiahtul The Bayesian a declarat că acesta este ”de nescufundat”, după ce nava a ajuns pe fundul mării, luni, omorând cel puțin șase oameni.

Gallery

Giovanni Costantino, șeful The Italian Sea Group, a spus că iahturile construite de firma sa sunt ”cele mai sigure la modul absolut”.

Într-un interviu pentru Sky News, acesta a declarat că nu există defecte sau greșeli în designul lui Bayesian, care a fost doborât pe coasta Siciliei de o tornadă și s-a scufundat în câteva minute.
Într-un interviu separat pentru o televiziune italiană, Giovanni Costantino a spus că este vorba de o ”greșeală umană” pentru naufragiul iahtului. ”Incidentul sună incredibil, atât din punct de vedere tehnic cât și ca fapt divers”.

Dintre cele șase persoane date dispărute, cinci au fost recuperate, iar trupurile lor au fost duse la morgă.

Căpitanului vasului, James Cutfield, are 51 de ani și este din Noua Zeelandă. Acesta este un om al mării respectat, care a lucrat pe vase de când era adolescent și înainte a lucrat pentru un milionar turc.
Acesta se află în acest moment la spital, dar nu are răni ”foarte dramatice”. După naufragiu, acesta a declarat simplu: ”Nu ne-am așteptat la asta”.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni