• PRO TV
  • Cum au fost găsite trupurile neînsuflețite ale miliardarului Mike Lynch și fiicei lui, în iahtul scufundat. Ce au observat scafandrii

Cum au fost găsite trupurile neînsuflețite ale miliardarului Mike Lynch și fiicei lui, în iahtul scufundat. Ce au observat scafandrii

Cum au fost găsite trupurile neînsuflețite ale miliardarului Mike Lynch și fiicei lui, în iahtul scufundat. Ce au observat scafandrii

Căutările în jurul iahtului scufundat The Bayesian au fost întrerupte peste noapte după ce cinci cadavre au fost găsite, inclusiv se pare al miliardarului Mike Lynch și al fiicei acestuia de 18 ani.

Gallery

Scafandrii au împânzit zona naufragiului de pe coasta Siciliei, astfel că acum mai au un trup neînsuflețit, prins în epavă, de recuperat.
În cadrul operațiunii de căutare din Porticello, opt scafandri aduși din toată Italia au găsit în iahtul scufundat la 50 de metri adâncime cinci persoane decedate - a șasea a fost găsită mai târziu și trebuie recuperată.
Șeful protecției civila din Sicilia Salvo Cocina a declarat pentru Daily Telegraph că două dintre persoane sunt mogul Mike Lynch (59 de ani) și Hannah (18 ani).

Printre pasagerii dați dispăruți și care nu au fost încă identificați se numără președintele băncii Morgan Stanley International, Jonathan Bloomer, și soția lui.
Iahtul Bayesian a fost scufundat de o tornadă ”Lebăda Neagră”, experții menționând că nu au mai văzut niciodată ”ceva de genul acesta”.

Primele două cadavre găsite, despre care se crede că sunt miliardarul și fiica lui, era prinse într-o cabină între niște saltele, consemnează La Repubblica.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni