• PRO TV
  • Cum mai arată fiul adoptat al Oanei Sârbu. Alexandru are 15 ani și studiază muzica: „Aleg tot ce e mai bun pentru el”

Cum mai arată fiul adoptat al Oanei Sârbu. Alexandru are 15 ani și studiază muzica: „Aleg tot ce e mai bun pentru el”

Cum mai arată fiul adoptat al Oanei Sârbu. Alexandru are 15 ani și studiază muzica: „Aleg tot ce e mai bun pentru el”

Oana Sârbu are cu ce să se mândrească! Vedeta din „Liceenii” are mult succes pe plan profesional, la cei 56 de ani, însă cea mai mare bucurie este fiul său adoptat, Alexandru, care merge pe urmele ei.

Gallery

​Oana Sârbu, una dintre cele mai cunoscute femei din România, excelează pe toate planurile. Are mult succes în muzică, iar din punct de vedere personal nu are de ce să se plângă. Alexandru, băiatul pe care actrița și fostul soț, Robert Turcescu, l-au înfiat în 2009, a crescut și s-a transformat într-un adolescent în toată firea.

Când au luat decizia de a adopta un copil, Oana Sârbu și Robert Turcescu erau împreună de cinci ani și credeau că vor rămâne împreună pentru totdeauna, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în anul 2014, iar Alexandru a rămas în grija mamei sale. Acum, băiatul a crescut, are 15 ani și a ales drumul muzicii.

„Prioritatea mea in viața e copilul. Dumnezeu mi l-a dat când a trebuit, la 40 de ani. Sunt dedicată lui și sper să fiu o mamă mișto. Am un băiețel care a venit exact în momentul în care mi-am dorit să fiu mamă – nu mai contează pe ce cale. E o lume extraordinară, pe care n-o pot descrie în cuvinte. Sunt atât de bogată de această personalitate a băiețelului meu, de schimbul de replici pe care-l am cu el, de felul cum crește, de lumea pe care o descopăr cu el, de faptul că citesc rafturi întregi de cărți despre cum se cresc copiii… Vreau să aleg tot ce e mai bun pentru el”, spunea Oana Sârbu în urmă cu ceva timp.

Alexandru a ales, din toate instrumentele muzicale, pianul, iar mama sa îl susține cu tot ce se poate pentru ca tânărul să poată ajunge pe culmile succesului.

„El face pian și muzică extrașcolar, în mod profesionist, la Liceul George Enescu. Are ureche muzicală, aptitudini. De aceea l-am dat la pian, îl chinuiesc puțin cu studiul zilnic, dar nu cred că va face meseria asta. E la alegerea lui să facă tot ce-i va plăcea”, declara Oana Sîrbu.

Vezi în galeria foto de mai sus cum arată acum Alexandru

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni