• PRO TV
  • Vlăduța Lupău își botează astăzi fiul! Nașii sunt Andra și Cătălin Măruță. La eveniment vor fi prezenți 200 de invitați

Vlăduța Lupău își botează astăzi fiul! Nașii sunt Andra și Cătălin Măruță. La eveniment vor fi prezenți 200 de invitați

Vlăduța Lupău își botează astăzi fiul! Nașii sunt Andra și Cătălin Măruță. La eveniment vor fi prezenți 200 de invitați

Joi, 22 august, este sărbătoare mare în familia Vlăduței Lupău. Celebra cântăreață își botează fiul, pe micuțul Isaia.

Gallery

Vlăduța Lupău a adus pe lume cel de-al doilea copil în luna iulie a acestui an, iar astăzi, 22 august, Isaia va fi și creștinat.

Vlăduța Lupău, botez cu 200 de invitați

Vlăduța Lupău și Adi Rus se pregătesc pentru cel mai important eveniment din viața micuțului lor Isaia. Băiețelul, care a venit pe lume luna trecută, va fi creșinat astăzi. Anunțul despre botez a fost făcut chiar de artistă printr-o postare pe Facebook: „Mâine se botează băiatul meu cel mic. Ce zi așteptată.”

Mai mult, cântăreața de muzică de petrecere și-a ținut urmăritorii din online la curent cu pregătirile pentru eveniment, însă fără să dezvăluie data exact. Iată că micuțul Isaia va fi botezat joi, 22 august, iar nașii sunt nimeni alții decât Andra și Cătălin Măruță. La eveniment vor fi prezenți peste 200 de invitați, potrivit fanatik.

”O să fie un botez fără plic, fără dar. Vor fi apropiați, prieteni, dar chiar și așa, sunt vreo 100 și ceva, 200 de persoane. Dar cumva… este fără plicuri cu bani, fără dar, să zic așa”, a declarat un apropiat de-al Vlăduței Lupău pentru sursa citată.

”22 august. Pe lângă faptul că o să fie totul frumos organizat, multe pregătiri, întâlniri cu oameni dragi, frumusețe și apariții... totul wow, importanța acestei zile este faptul că Isaia devine creștin, este ziua în care intră în casa Lui Dumnezeu alături de părinții spirituali”, a scris Vlăduța Lupău, pe rețelele de socializare.

Este bine cunoscut faptul că Vlăduța Lupău a organizat un botez cu fast și pentru primul copil. Artista este foarte atentă la detalii atunci când organizează evenimente pentru ființele dragi din viața ei. Artista a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu doi ani, atunci când s-a născut micuțul Iair.

”După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a declarat Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni