• PRO TV
  • Horoscop zilnic 22 august 2024. Taurii sunt încurajați să experimenteze în dragoste, Balanțele s-ar putea să încheie o relație

Horoscop zilnic 22 august 2024. Taurii sunt încurajați să experimenteze în dragoste, Balanțele s-ar putea să încheie o relație

Horoscop zilnic 22 august 2024. Taurii sunt încurajați să experimenteze în dragoste, Balanțele s-ar putea să încheie o relație

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 22 august 2024.


Berbec

Soarele trece astăzi din casa iubirii în sfera muncii și sănătății. Timp de o lună îți vei concentra atenția pe îndatoririle zilnice, sarcinile, munca și sănătatea, pe care vrei să le îmbunătățești. Recomandarea astrelor este să nu începi încă lucruri noi, pentru că Mercur este retrograd până pe 28 august, ci să te reorganizezi.

Taur

Soarele părăsește astăzi sfera vieții de familie și atenția ta se va îndrepta spre sectorul iubirii și aventurilor romantice, guvernat de zodia Fecioară, unde va sta timp de o lună. Ești încurajat să investești în reconectarea cu partenerul, activități de creație sau distracție și relaxare. Este un moment prielnic să experimentezi în dragoste, să te bucuri de placerile vieții.

Gemeni

Astăzi, Soarele trece în zodia Fecioară și preocupările tale pentru o lună vor fi pentru casă, spațiu de locuit, familie, rădăcini. Dacă ai experimentat situații, care ți-au adus suferință, este momentul să-ți petreci timpul cu persoanele cele mai apropiate din familie, să te vindeci. De asemenea, poți rezolva anumite chestiuni administrative ale casei.

Rac

Soarele se îndreaptă astăzi spre zodia Fecioară, respectiv sectorul comunicării, învățării și interacționării cu ceilalți și timp de o lună vei încerca să-ți îmbunătățești comunicarea, să acumulezi informații noi, să descoperi ce anume trebuie să îndrepți.

Leu

Soarele își încheie astăzi tranzitul prin zodia ta și se îndreptă spre Fecioară, pe sectorul financiar, al valorilor și stimei de sine, unde va rămâne timp de o lună. Este un moment favorabil să te pui în valoare, să beneficiezi la maximum de talentele și abilitățile tale. De asemenea, te interesează și finanțele.

Fecioară

Începând de astăzi, Soarele începe să-ți traverseze zodia și vei avea energie și determinare, timp de o lună. Folosește-le pentru a te pune în valoare, mai ales că te simți mai responsabil de viața ta. Astrele îți reamintesc că ai mai multă putere decât de obicei să faci o schimbare benefică pentru tine.

Balanță

Sectorul vieții interioare, subconștientului, izolării și trecutului primește astăzi tranzitul Soarelui. Urmează o lună în care vei reflecta la trecut și acțiunile tale, înainte de a merge mai departe cu planurile tale. S-ar putea să închei o etapă, o situație, o relație, dar este nevoie să te îngrijești de partea emoțională, să te odihnești și reechilibrezi pentru a lua cea mai bună decizie.

Scorpion

Cu Soarele, de astăzi, în tranzit prin zodia Fecioară, prin sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor urmează o lună de zile în care îți vei concentra atenția pe planurile pe termen lung în carieră, dar și pe preocupările tale, care vizează socializarea și participarea activă în proiecte, care-ți pot aduce satisfacții.

Săgetător

Soarele trece astăzi în zodia Fecioară, pe sectorul carierei și aspirațiilor. Timp de o lună preocupările tale vor fi pentru sectorul profesional, să-ți asumi responsabilități noi, să fii determinat să-ți îndeplinești niște obiective.

Capricorn

Soarele intră astăzi în zodia Fecioară pe sectorul cunoașterii, călătoriilor, perfecționării, schimburilor de experiență profesională și filosofiei de viață. Timp de o lună investeți energie în aceste domenii și contextul astral te ajută să te dezvolți, să crești din punct de vedere profesional, să te implici în activități, care să te ajute în promovare. Este un moment bun să înveți sau să pleci într-o călătorie.

Vărsător

Cu Soarele în tranzit, de astăzi, prin zodia Fecioară, urmează o perioadă de o lună de zile în care te preocupă chestiuni financiare. Posibil să treci prin niște schimbări, să elimini ceva, un obicei prost, pentru a putea evolua. De asemenea, poate fi un moment excelent să te reconectezi cu partenerul, să obții sprijin emoțional sau financiar.

Pești

Soarele se mută astăzi în zodia Fecioară, pe sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Așadar, în următoarea lună, pui accentul pe relații, prietenii, asocieri și parteneriate profesionale. Cauți echilibru și armonie, să elimini tensiunile și să îmbunătățești relația.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni