• PRO TV
  • Vești bune pentru turiști! Tarife începând de la 38 de lei pe noapte pe litoralul românesc, în septembrie

Vești bune pentru turiști! Tarife începând de la 38 de lei pe noapte pe litoralul românesc, în septembrie

Vești bune pentru turiști! Tarife începând de la 38 de lei pe noapte pe litoralul românesc, în septembrie

Concediu la mare accesibil pentru toţi românii, indiferent de buget. Pachete turistice cu până la 70% mai ieftine în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon, pe litoralul românesc, în luna septembrie 2024.

Turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră, în perioada 1 - 30 septembrie, la tarife începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, odată cu lansarea programului social "Litoralul pentru toţi".

Hotelurile înscrise în program sunt de 2, 3 şi 4 stele, oferind aproximativ 6.000 de locuri de cazare pe noapte. Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) se aşteaptă ca, până la începutul programului, peste 80 de hoteluri să se înscrie, ajungând la aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

Programul "Litoralul pentru toţi" 2024

Până la finalul lunii septembrie, turiştii pot petrece un sejur la mare la preţuri începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, cazare fără masă, la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord.

În staţiunea Mamaia, preţurile pornesc de la 77 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte staţiuni din sudul litoralului tarifele încep de la 60 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la preţuri ce pornesc de la 210 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din staţiunea Venus. Pachetele turistice pot fi achitate şi cu carduri de vacanţă.

Foto Imago

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni