• PRO TV
  • Vlad Stănilescu, Digital Director PRO TV, despre noutățile VOYO din această toamnă: „Investim în mod constant în experiența pe care o oferim pe VOYO”

Vlad Stănilescu, Digital Director PRO TV, despre noutățile VOYO din această toamnă: „Investim în mod constant în experiența pe care o oferim pe VOYO”

Vlad Stănilescu, Digital Director PRO TV, despre noutățile VOYO din această toamnă: „Investim în mod constant în experiența pe care o oferim pe VOYO”

În cadrul evenimentului Press Day 2024, organizat de PRO TV cu ocazia anunțării grilei de toamnă, Vlad Stănilescu, Digital Director al postului, a dezvăluit noutățile pe care platforma VOYO le pregătește pentru această toamnă.

Acesta a subliniat, în discursul său, rolul crucial pe care conținutul digital îl joacă în strategia postului, evidențiind inovațiile tehnologice și noile producții ce vor fi disponibile exclusiv pe VOYO.

Mai mult decât atât, Vlad Stănilescu a menționat importanța conectării cu publicul exact acolo unde se află, oferindu-i conținut relevant și adaptat nevoilor lui. El a accentuat că acest aspect este esențial pentru întregul ecosistem al platformei VOYO, motiv pentru care PRO TV investește constant în îmbunătățirea experienței utilizatorilor. Scopul principal este de a rămâne aproape de privitori, oferindu-le conținutul dorit, la momentul potrivit, indiferent de locul în care se află.

„Sunt bucuros și onorat să fiu aici. Informația și conținutul de calitate sunt greu de găsit și sunt împrăștiate în spațiul digital. De aceea, noi ne dorim să creăm un ecosistem digital pe care te poți baza. Vrem să oferim informații și conținut de calitate, care să fie relevante pentru fiecare dintre noi.

VOYO este o componentă esențială a acestui ecosistem. Este platforma care înțelege românii și oferă acces la conținut relevant, când, cum și unde îl vrem. Astfel că noi investim în mod constant în experiența pe care o oferim pe VOYO. Ne dorim să fim alături de privitorii noștri, acolo unde se află, când și cu ce au ei nevoie”, a spus Vlad Stănilescu, Digital Director PRO TV.

Vlad Stănilescu, Digital Director PRO TV

Vlad Stănilescu ocupă, din această vară, poziția de Digital Director la PRO TV. Odată cu ocuparea acestui rol, Vlad Stănilescu a preluat întreaga coordonare a strategiei de dezvoltare a platformelor online din cadrul postului și aduce o viziune nouă în ceea ce privește perfomanța digitală a trust-ului.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni