• PRO TV
  • Un nou show marca MasterChef, EXCLUSIV pe VOYO! Fii pe fază și urmărește ce vor face cei trei Chefi și Gina Pistol

Un nou show marca MasterChef, EXCLUSIV pe VOYO! Fii pe fază și urmărește ce vor face cei trei Chefi și Gina Pistol

Un nou show marca MasterChef, EXCLUSIV pe VOYO! Fii pe fază și urmărește ce vor face cei trei Chefi și Gina Pistol

Așteptarea a luat sfârșit! Fanii celor mai iubiți Chefi din România sunt pe cale să descopere tainele gastronomiei într-o producție plină de provocări! Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor pregăti cele mai interesante preparate, însă asta nu este tot!

Provocările se țin lanț toamna aceasta, la PROTV și pe VOYO! Cel mai tare cooking show din România nu ne arată doar secretele în arta gastronomiei, ci și cum să limităm pe cât posibil risipa alimentară.

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu își pun creativitatea la bătaie și gătesc diverse preparate folosindu-se exclusiv de resturile din probele MasterChef.

Gina Pistol, una dintre cele mai admirate prezentatoare TV din România, se întoarce alături de cei trei chefi și este gata să scrie istorie cu noua producție VOYO ORIGINAL „MasterChef: Restul e plăcere!”.

PRO TV a anunțat grila de toamnă! Anul acesta, ai chef de spectacol! Când vine vorba de show, cheful vine văzând. Povești scrise în farfurie, voci pentru întreaga Românie, plus multă comedie, oameni care schimbă destine, plus acțiune ca-n filme.

Toamna asta, ai chef de spectacol pe VOYO și la PRO TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni