• PRO TV
  • Suma uriașă pe care Ronaldo i-o plătește Georginei Rodriguez dacă se despart. La ea ajunge și vila de lux de 5 milioane de euro din Madrid

Suma uriașă pe care Ronaldo i-o plătește Georginei Rodriguez dacă se despart. La ea ajunge și vila de lux de 5 milioane de euro din Madrid

Suma uriașă pe care Ronaldo i-o plătește Georginei Rodriguez dacă se despart. La ea ajunge și vila de lux de 5 milioane de euro din Madrid

Într-o relație de aproximativ opt ani, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lume, datorită faimei pe care o are starul portughez.

Chiar dacă de-a lungul timpului presa a mai scris că Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au trecut și prin momente de cumpănă în cuplu, iată că ei sunt în continuare împreună. Însă acum s-a aflat că, dacă ar fi să se despartă de partenera lui, fotbalistul lusitan ar trebui să plătească o adevărată avere.

După cum notează presa din străinătate, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez ar fi semnat un acord prin care sportivul este obligat să-i plătească tinerei suma de 100.000 de euro lunar, până când aceasta moare. Asta indiferent de motivul care ar duce la ruptura dintre ei.

Gallery

​Contractul despre care vorbesc portughezii de la revista „TV Guia” ar fi fost parafat în anul 2017, la un an de când Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit că formează un cuplu, și imediat după ce ei au făcut primul lor copil împreună.

Pe lângă cei 100.000 de euro pe care Georgina Rodriguez ar urma să-i primească lunar de la Cristiano Ronaldo, în caz că se despart, la tânără ar ajunge și vila de lux din Madrid, care are 950 de metri pătrați și se află amplasată pe un teren de 4.000 de metri pătrați. În anul 2010, atunci când a cumpărat-o, Cristiano Ronaldo a plătit 5 milioane de euro pentru locuință.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni