• PRO TV
  • Oficial! Jennifer Lopez a intentat divorț de Ben Affleck după doi ani de căsnicie. Motivul neașteptat din cauza căruia și-au spus adio

Oficial! Jennifer Lopez a intentat divorț de Ben Affleck după doi ani de căsnicie. Motivul neașteptat din cauza căruia și-au spus adio

Oficial! Jennifer Lopez a intentat divorț de Ben Affleck după doi ani de căsnicie. Motivul neașteptat din cauza căruia și-au spus adio

Jennifer Lopez a intentat divorț de Ben Affleck după doi ani de căsnicie, potrivit unui raport.

Gallery

​TMZ afirmă că Lopez a depus ea însăși actele de divorț la Curtea Superioară a comitatului LA, marți, fără prezența unui avocat.
Cântăreața „Jenny from the Block”, în vârstă de 55 de ani, a indicat 26 aprilie ca dată oficială a separării cuplului.

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii mici și private în Las Vegas pe 16 iulie 2022. Ei au organizat apoi o petrecere de nuntă mai fastuoasă în Georgia pe 20 august 2022, cu exact doi ani înainte ca Lopez să depună actele de divorț.

Potrivit surselor TMZ, cuplul nu are un acord prenupțial în vigoare, ceea ce înseamnă că veniturile din ultimii doi ani ar putea fi considerate proprietate comună în timpul procedurii de divorț.

Înainte de depunerea cererii de divorț, Lopez și Affleck au petrecut mare parte din această vară pe coastele opuse ale Statelor Unite.

Lopez a fost în Hamptons, New York, pe tot parcursul verii, inclusiv la cea de-a doua aniversare de nuntă a cuplului și la cea de-a 55-a aniversare a ei. Affleck a rămas în Los Angeles în această perioadă.

Care a fost motivul divorțului?

Lopez are doi copii, gemenii Emme și Max, în vârstă de 16 ani, din căsătoria ei cu cântărețul Marc Anthony.
Affleck are trei copii din căsătoria sa cu actrița Jennifer Garner: Violet Anne, 18 ani, Seraphina Rose, 15 ani, și Samuel, 12 ani.

Affleck și Garner au fost fotografiați împreună săptămâna aceasta în New Haven, Connecticut, unde fiica lor Violet se pregătește să înceapă primul an la Universitatea Yale.

Lopez și Affleck și-au reaprins idila în 2021, după ce și-au anulat logodna în 2002.

Potrivit mai multor rapoarte, cântăreața și actorul în vârstă de 52 de ani au întâmpinat „probleme” în căsnicia lor. Mai multe surse au susținut că starul din Gone Girl s-a mutat din casa lor de 60 de milioane de dolari din Beverly Hills.

În mai, In Touch a fost prima publicație care a dezvăluit că Affleck „s-a mutat” din casă. „Se îndreaptă spre un divorț - și pentru prima dată, [Ben] nu este de vină!”

Se pare că Ben Affleck a fost ocupat să se concentreze pe munca sa și pe viața sa de familie. „Ei nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu îl poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu ar fi avut cum să dureze”, au declarat apropiați ai cuplului.

De asemenea, motivul despărțirii a fost faptul că Lopez a îmbrățișat atenția mediatică din jurul romantismului lor, în timp ce Affleck a fost mai reticent.

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni