• PRO TV
  • Cristi Borcea, implicat într-un triunghi amoros când era la pușcărie: „Am avut telenovelă”! Ce făcea în spatele gratiilor

Cristi Borcea, implicat într-un triunghi amoros când era la pușcărie: „Am avut telenovelă”! Ce făcea în spatele gratiilor

Cristi Borcea, implicat într-un triunghi amoros când era la pușcărie: „Am avut telenovelă”! Ce făcea în spatele gratiilor

În urmă cu mai mulți ani, Cristi Borcea a ajuns la pușcărie, fiind găsit vinovat în „Dosarul Transferurilor”. Iar cu el în celulă au ajuns și frații Becali, Giovanni și Victor.

Buni prieteni încă din tinețere, cei trei s-au înțeles foarte bine încă din prima zi în care s-au cunoscut. Și au rămas prieteni și în ziua de astăzi, după ce au trecut împreună atât prin lucruri bune, cât și prin unele rele.

Invitat într-o emisiune online, care a fost difuzată pe YouTube, Giovanni Becali și-a adus aminte de perioada în care a fost în aceeași celulă cu Cristi Borcea, afirmând că la pușcărie au avut parte și de o telenovelă.

Gallery

​Chiar din spatele gratiilor, Cristi Borcea a recunoscut relația pe care o avea cu Valentina Pelinel, însă fostul acționar de la Dinamo era căutat în continuare și de fosta soție. Astfel că Victor și Giovanni Becali îl ajutau să discute cu ambele femei.

„Cristi Borcea e un prieten adevărat, țin enorm la el, e un om special. A fost ca primul copil al meu. Eu l-am luat, l-am șmecherit, l-am dus la Milano prima dată. Eu i-am zis: «Costumul ăsta nu merge așa»! Eu i-am zis să nu încheie doi nasturi, cravata să nu treacă de centură.

În pușcărie a vrut să mă vopsească și pe mine, îmi aranja sprâncenele, îmi făcea toate astea, mă tundea. Eu îmi tăiam unghiile așa, el își luase clește, să aibă speciale. Îmi făcea pedichiura. Un prieten adevărat, mă bucur că e bine, mă bucur că a mai făcut niște copii cu Valentina. Frumoși toți!

Deci am avut telenovela cu fosta soție și cu Valentina. Nașul lui cu Alina era Gigi Becali. Cu cine țineam eu? Cu Valentina! Victor? Cu Alina! Îi dădeam din telefoanele noastre, din minutele noastre, să vorbească. E un prieten adevărat, pe cuvânt, eu țin la el”, a spus Giovanni Becali.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni