• PRO TV
  • Horoscop zilnic 21 august 2024. Scorpionii suferă blocaje în sfera sentimentală, Fecioarele sunt tentate să se retragă dintr-o relație

Horoscop zilnic 21 august 2024. Scorpionii suferă blocaje în sfera sentimentală, Fecioarele sunt tentate să se retragă dintr-o relație

Horoscop zilnic 21 august 2024. Scorpionii suferă blocaje în sfera sentimentală, Fecioarele sunt tentate să se retragă dintr-o relație

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 21 august 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să reflectezi la unele lucruri care s-au întâmplat în sectorul relațiilor și să-ți dorești să afli ce anume a determinat o situație tensionată. S-ar putea să apară și informații confuze și să fie nevoie să ajustezi niște decizii pe baza a ce descoperi.

Taur

Consecințele deciziilor greșite pe care le-ai luat cândva legate de un proiect, o relație de prietenie sau chiar sfera sentimentală ies la suprafață astăzi. S-ar putea să traversezi o perioadă mai tensionată și să simți că nu te poți baza pe nimeni. Ai nevoie să-ți recapeți forțele și încrederea în tine. Recomandarea astrelor este să aștepți momentul potrivit să-ți urmărești obiectivele.

Gemeni

Posibil astăzi să întâmpini blocaje în a-ți urmări obiectivele profesionale. În planul sentimental, găsești un echilibru dacă accepți ce s-a întâmplat în ultima perioadă și ai răbdare ca lucrurile să se așeze, fără să forțezi. Vei face o schimbare în perioada următoare, vei lua totul de la capăt.

Rac

Posibil, astăzi, să ai nevoie de mai multă odihnă pentru a-ți restabili energia. De asemenea, ai grijă cu cine intri în contact și ce subiecte dezbați, pentru că este posibil să ajungi la dispute! Pe de altă parte, ai nevoie să privești spre interior pentru a rezolva un conflict, care îți agită emoțiile și sentimentele.

Leu

Posibil astăzi să cauți să rezolvi niște chestiuni financiare. Intrarea unor sume de bani în conturile tale poate să întârzie și este posibil să amâni niște planuri. În raport cu partenerul de cuplu s-ar putea să apară discuții legate de sarcinile de muncă și problemele de la serviciu, care le aduci acasă din ce în ce mai des.

Fecioară

Ai grijă, astăzi, pentru că ești mai vulnerabil și sensibil și ai tendința să te retragi dintr-o relație! Nu e momentul să iei decizii importante în dragoste, deși simți să clarifici lucrurile. Întâi procesează toate informațiile și apoi mergi mai departe, însă recomandarea astrelor este să aștepți să iasă Mercur din mișcare retrogradă la finalul lunii.

Balanță

Posibil astăzi să te eliberezi de niște sarcini de serviciu, care-ți aglomeraseră programul. De asemenea, evită să fii critic cu colegii care nu-și fac treaba și comunică nemulțumirile fără să intri în conflicte, chiar dacă ai motive!

Scorpion

Posibil astăzi să întâmpini niște blocaje în sfera sentimentală, să nu poți să te exprimi și lucrurile să rămână încurcate. Recomandarea astrelor este să ai răbdare pentru a digera niște informații. La serviciu ești foarte activ și rezolvi o serie de chestiuni amânate.

Săgetător

Astăzi, Luna formează un aspect cu Saturn, planeta responsabilității, pe sectorul casei și familiei și deși îți dorești să amâni ceva ce trebuie să faci în casă, lucrurile se vor precipita și va fi nevoie să rezolvi repede, în niciun caz să amâni. Pe seară se activează sectorul romantismului și-ți inviți partenerul în oraș.

Capricorn

Astăzi este posibil să-ți fie greu să abordezi anumite subiecte și acasă, dar și la locul de muncă. Simți un blocaj și parcă nu e momentul potrivit și decizi să amâni. De asemenea, s-ar putea să fii mai sensibil și nepregătit pentru o situație care nu te duce într-o direcție pe care ai vrea să o urmezi.

Vărsător

Posibil astăzi să mergi la cumpărături și să nu găsești tot ce ți-ai dorit, mai ales dacă cauți un cadou unei persoane dragi. În partea a doua a zilei se activează casa comunicării și te bucuri de câteva conversații plăcute, stabilești întâlniri și deplasări pe distanțe scurte.

Pești

Astăzi este posibil să simți presiune sau să fii demotivat. Este nevoie să acorzi mai multă atenție emoțiilor și trăirilor tale. În partea a doua a zilei, se schimbă vibrația și-ți muți atenția către construirea sau dezvoltarea unor proiecte, care-ți pot suplimenta veniturile.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni