• PRO TV
  • Antrenorul de înot al copilului de 8 ani care a murit în județul Bihor, primele declarații despre tragedie: „L-am luat în braţe, părintele striga de pe margine: Filip, Filip"

Antrenorul de înot al copilului de 8 ani care a murit în județul Bihor, primele declarații despre tragedie: „L-am luat în braţe, părintele striga de pe margine: Filip, Filip"

Antrenorul de înot al copilului de 8 ani care a murit în județul Bihor, primele declarații despre tragedie: „L-am luat în braţe, părintele striga de pe margine: Filip, Filip"

Antrenorul de înot al copilului de opt ani care a murit înecat în localitatea Ștei, județul Bihor, a făcut primele declarații despre tragedie. Iată ce a declarat!

Un caz șocant a avut loc în localitatea Ștei din județul Bihor, acolo unde un copil în vârstă de doar 8 ani a murit în timpul unui curs privat de înot. Băiețelul se afla alături de tatăl sau și de antrenor, la bazinul aflat în administrarea Primăriei Ştei şi construit în curtea unei şcoli din oraş, atunci când s-a produs tragedia.

„La data de 19 august anul curent, la ora 16.45, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNAU 112 că un minor s-ar fi înecat, într-un bazin de înot din localitatea Ștei. La fața locului, polițiștii din Vașcău și Nucet au identificat persoana în cauză ca fiind un minor de 8 ani, din comuna Lunca. Din primele investigații, acesta s-ar fi aflat, însoțit de un membru al familiei, la un curs privat de înot, organizat de un instructor de înot, în bazinul respectiv”, a transmis IPJ Bihor. 

Acum, la o zi de la tragedie, instructorul de înot a făcut primele declarații despre subiect. Acesta a povestit cum l-a scos din apă pe Filip și care a fost reacția tatălui, când și-a văzut copilul în stare de inconștiență:

"L-am luat în braţe, părintele striga de pe margine: Filip, Filip! L-am luat, am făcut doar o întoarcere şi i-am dat copilul în braţe. Perfect, panicat, dar striga. Am început manevrele de resuscitare, dându-mi seama după simptomatologia pe care o avea că era o problemă", a declarat instructorul.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni