• PRO TV
  • Prințul Harry și Meghan Markle, criticați aspru de un vechi prieten! Ce s-a întâmplat după ce au renunțat la atribuțiile regale: „Este un băiat furios”

Prințul Harry și Meghan Markle, criticați aspru de un vechi prieten! Ce s-a întâmplat după ce au renunțat la atribuțiile regale: „Este un băiat furios”

Prințul Harry și Meghan Markle, criticați aspru de un vechi prieten! Ce s-a întâmplat după ce au renunțat la atribuțiile regale: „Este un băiat furios”

Un prieten vechi al Prințului Harry și al lui Meghan Markle face acuzații dure la adresa celor doi, după aproape patru ani de când s-au retras de la îndatoririle regale.

Gallery

​În anul 2020, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se mute în California, cu cei doi copii ai lor, și să renunțe la tot ce înseamnă atribuțiile regale. În ultimii ani, cei doi au vorbit în repetate rânduri despre experiențele neplăcute din Familia Regală, stârnind astfel nenumărate controverse.

Cei care au avut un cuvânt de spus, după ce ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit o serie de informații și detalii care ar fi trebuit să rămână secrete, sunt chiar vechii lor prieteni. În cadrul unui interviu pentru The Times, unul dintre amicii Prințului Harry și-a exprimat nemulțumirea față de cum a gestionat acesta întreaga situație, menționând că a fost „lipsit de loialitate”.

„Nu pot să cred că a coborât atât de jos. Este scandalos de lipsit de loialitate. Oprah, Netflix și apoi cartea? Trei lovituri și ești eliminat”, a spus acesta potrivit sursei amintite.

Despre comportamentul Prințului Harry, un alt vechi prieten a spus: „Este un băiat furios. Lucrurile nu au ieșit așa cum și-a dorit. Cred că îi lipsește cu desăvârșire să fie aici [în Marea Britanie] și vrea să fie mai admirat. Oricine îl cunoaște simte că ar prefera să fie în vârful bucatelor aici, cu toată lumea iubindu-l, așa cum fac cu William și Kate”

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni