• PRO TV
  • Fiul lui Alain Delon, prima reacție după ce tatăl său a murit. Ce mesaj a transmis Anthony Delon: „Continuă să trăiască în noi”

Fiul lui Alain Delon, prima reacție după ce tatăl său a murit. Ce mesaj a transmis Anthony Delon: „Continuă să trăiască în noi”

Fiul lui Alain Delon, prima reacție după ce tatăl său a murit. Ce mesaj a transmis Anthony Delon: „Continuă să trăiască în noi”

Fiul lui Alain Delon, Anthony, a postat marți, 20 august 2024, primul mesaj cu privire la decesul tatălui său.

Gallery

​Alain Delon, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori ai tuturor timpurilor, s-a stins din viață pe data de 18 august 2024, la vârsta de 88 de ani. Artistul francez suferea de limfom (cancer al sistemului limfatic) și fusese plasat sub protecție judiciară din ianuarie, cu numirea unui reprezentant desemnat de tribunal „pentru îngrijirea sa medicală”. Mai mult decât atât, în 2019 suferise un accident vascular cerebral care i-a amplificat problemele de sănătate deja existente.

Anunțul decesului a fost făcut public chiar de copiii lui, care au ținut să menționeze că starul de cinema a murit în liniște, alături de familia sa.

„Alain Fabien, Anouchka și Anthony, împreună cu (câinele său) Loubo, sunt profund întristați să anunțe moartea tatălui lor. El s-a stins din viață în liniște în casa sa din Douchy, înconjurat de cei trei copii ai săi și de familia sa. (…) Familia sa vă roagă să îi respectați intimitatea în această perioadă de doliu extrem de dureroasă”, se arată în comunicat.

Acum, la două zile de la deces, Anthony, fiul lui Alain Delon, a postat primul mesaj referitor la decesul tatălui său:

”Copilul nu uită niciodată, pentru că el continuă să trăiască în noi până la ultima noastră suflare”, a scris Anthony Delon, pe Instagram.

Foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni