• PRO TV
  • Unde a plecat David Popovici după Jocurile Olimpice de la Paris. Bogdan Ciudoiu de la Vorbește Lumea l-a dat de gol

Unde a plecat David Popovici după Jocurile Olimpice de la Paris. Bogdan Ciudoiu de la Vorbește Lumea l-a dat de gol

Unde a plecat David Popovici după Jocurile Olimpice de la Paris. Bogdan Ciudoiu de la Vorbește Lumea l-a dat de gol

2024 este un nou an în care David Popovici a reușit să scrie istorie pentru România, după ce a obținut două medalii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Marele campion român s-a întors acasă cu medalia de bronz la proba de 100 de metri liber, dar și cu aurul câștigat la proba de 200 de metri liber, aceasta din urmă fiind prima medalie de aur pe care a obținut-o vreodată un sportiv român la înot, în proba masculină, la Jocurile Olimpice.

Imediat după ce s-a întors de la Paris, David Popovici a dezvăluit că are nevoie de o pauză și că va pleca în vacanță, însă nu a dorit să spună în spațiul public de destinație a ales pentru a se relaxa.

Chiar dacă a ținut totul secret, iată că Bogdan Ciudoiu, prezentatorul de la Vorbește Lumea, nu doar că a aflat unde a plecat David Popovici după Jocurile Olimpice de la Paris, dar s-a și întâlnit cu acesta!

Așa cum a dezvăluit pe Instagram vedeta de la PRO TV, marele campion român a ales Bali ca destinație de vacanță.

„Știi că se zice «Nu-ți întâlni eroii, că vei fi dezamăgit»? O fi adevărată în cazul multora, dar nu și în cazul lui David Popovici. L-am întâlnit în aeroportul din Bali și am rămas impresionat de naturalețea, deschiderea și candoarea lui. Lucruri pe care le știam cumva despre el, dar cuvintele pe care le-am schimbat în cele 4-5 minute mi-au demonstrat că este, într-adevăr, un om special. Onorat să-ți strâng mâna, David Popovici! Felicitări pentru tot ce faci și tot ce ești! Succes”, a scris Bogdan Ciudoiu pe Instagram.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni