• PRO TV
  • Flavius Nedelea, fostul Anamariei Prodan, are o nouă cucerire. Cum arată noua iubită a afaceristului

Flavius Nedelea, fostul Anamariei Prodan, are o nouă cucerire. Cum arată noua iubită a afaceristului

Flavius Nedelea, fostul Anamariei Prodan, are o nouă cucerire. Cum arată noua iubită a afaceristului

Flavius Nedelea are o nouă iubită. Ipostazele incendiare în care s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți.

Gallery

Flavius Nedelea, fostul partener al Anamariei Prodan, s-a afișat cu noua iubită, o blondă focoasă, care fără doar și poate l-a cucerit pe afacerist, în acest caz fotografiile vorbesc de la sine.

Flavius Nedelea s-a afișat cu noua iubită

Afaceristul este cunoscut pentru relațiile cu femei celebre din showbiz, printre care se numără și idila cu Anamaria Prodan. După eșecurile în dragoste, Flavius Nedelea s-a focusat asupra afacerilor și a călătorit mult.

Acum, lucrurile par că au luat o întorsătură neașteptată în viața afaceristului. Acesta s-a afișat alături de noua iubită. O blondă sexy, care se pare că i-a sucit mințile. VEZI IMAGINI CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Flavius Nedelea este discret când vine vorba de viața personală, însă, acum, noua iubită l-a făcut să lase garda jos și să se afișeze împreună.

Fostul partener al Anamariei Prodan își dorește o familie:

”Consider că o relație sănătoasă te echilibrează. Atunci când avem norocul să avem o relație sănătoasă, trebuie să o tratăm ca atare, să o respectăm, să avem grijă să o menținem. E mult spus o relație, cred că o relație se leagă între doi oameni în timp. A fost o chestie între două zboruri ale mele de la Nisa la București. Eu eram în aeroport în Nisa, beam o cafea, așteptam să urc în zborul de România, într-adevăr Gina ieșea dintr-un magazin din aeroport.

A trecut prin fața mea. E o femeie frumoasă, într-adevăr, mi-a atras atenția. A urcat cu mine în avion, am aterizat în București, am făcut schimb de numere de telefon, am vorbit a doua zi și din momentul acela am continuat să vorbim. A fost o chestie care a explodat, am petrecut foarte mult timp împreună”, a declarat Flavius Nedelea, în cadrul unei emisiuni Tv.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni