• PRO TV
  • Ce au făcut șoferii din București când au văzut-o pe Ancuța Bodnar în trafic. Campioana olimpică, pe stradă cu mașina primită de la Țiriac

Ce au făcut șoferii din București când au văzut-o pe Ancuța Bodnar în trafic. Campioana olimpică, pe stradă cu mașina primită de la Țiriac

Ce au făcut șoferii din București când au văzut-o pe Ancuța Bodnar în trafic. Campioana olimpică, pe stradă cu mașina primită de la Țiriac

Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 au adus-o din nou în centrul atenției pe Ancuța Bodnar, marea canotoare din România care în toamna acestui an împlinește 26 de ani.

Multipla campioană mondială și europeană la dublu vâsle și la 8+1 a reușit să se facă remarcată și în acest an, câștigând aurul olimpic la 8+1 și argintul la dublu vâsle. La dublu vâsle, Ancuța Bodnar câștigase medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020!

Odată cu medaliile obținute în 2024 la Jocurile Olimpice, Ancuța Bodnar a primit și două mașini din partea lui Ion Țiriac, după ce miliardarul a promis că fiecare sportiv român care va obține vreo medalie la Paris se va alege cu mașini din partea lui.

După ce a primit mașinile de la Ion Țiriac, Ancuța Bodnar a plecat cu ele spre casă, iar în timp ce ea conducea una, cealaltă era condusă de fratele ei. Și ceea ce a pățit pe stradă a impresionat-o foarte mult.

„Este o mașină de care m-am îndrăgostit imediat, atât din punct de vedere al designului, dar și cum se pretează la drum lung. Este digitalizată complet, aproape că merge singură. Eu am condus mașina care mi-a fost oferită pentru medalia de aur, fratele meu pe cea care mi-a fost oferită pentru medalia de argint.

De asemenea, cu noi a mers și Roxana Anghel, cu mașina ei. Am făcut un șir de mașini olimpice. Toată lumea ne-a claxonat, ne făceau toți cu mâna. E frumos să vezi că ești apreciat și lumea te respectă pentru ceea ce ai făcut”, a spus Ancuța Bodnar.

Mai mult decât atât, marea campioană din România a dezvăluit că nu va renunțat niciodată la cele două mașini, deoarece acestea îi vor aduce aminte toată viața cât a muncit și ce rezultate a obținut.

„Sunt două mașini la care țin foarte mult, niciodată nu le voi înstrăina. Sunt oferite ca urmare a muncii și a rezultatelor mele! Țin să-i mulțumesc și eu domnului Țiriac pentru acest gest pe care l-a făcut, atât față de mine, cât și față de ceilalți medaliați olimpici. Pentru că este o mașină electrică, am rămas plăcut surprinsă să văd cât de repede se încarcă.

Prima dată am încărcat-o la showroom-ul domnului Țiriac și a durat 20 de minute. După care am mai încărcat-o la Adjud, a trebuit să stau undeva la 40 de minute pentru a fi full. Sunt bucuroasă că sunt acasă, la ai mei, ăsta este locul în care eu îmi încarc bateriile de fiecare dată când mă simt obosită. Urmează o vacanță, nu știu unde va fi, nu m-am decis, sigur va fi în străinătate”, a mai afirmat Ancuța Bodnar.

foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni