• PRO TV
  • Un copil în vârstă de 8 ani din județul Bihor a murit în timpul unui curs de înot. Martorii au povestit cum băiețelul s-a stins din viață, sub privirile tatălui său

Un copil în vârstă de 8 ani din județul Bihor a murit în timpul unui curs de înot. Martorii au povestit cum băiețelul s-a stins din viață, sub privirile tatălui său

Un copil în vârstă de 8 ani din județul Bihor a murit în timpul unui curs de înot. Martorii au povestit cum băiețelul s-a stins din viață, sub privirile tatălui său

Un băiețel în vârstă de 8 ani din localitatea Ștei, județul Bihor, s-a stins din viață în timpul unui curs privat de înot. Copilul era însoțit de tatăl său în momentul în care s-a produs tragedia.

Un caz șocant a avut loc în localitatea Ștei din județul Bihor, acolo unde un copil în vârstă de doar 8 ani a murit în timpul unui curs privat de înot. Băiețelul se afla alături de tatăl sau și de antrenor, la bazinul aflat în administrarea Primăriei Ştei şi construit în curtea unei şcoli din oraş, atunci când s-a produs tragedia.

Potrivit unor martori citați de Ebihoreanul, băiețelului i s-a făcut rău în timp ce se afla în apă. Cu toate că a fost scos din bazin după câteva secunde, starea sa de sănătate era una delicată. Copilul era deja inconștient, iar în momentul în care medicii SMURD au ajuns la fața locului, s-au efectuat manevrele de resuscitare, care au durat mai bine de o oră. Din păcate însă, inima micuțului a cedat.

La data de 19 august anul curent, la ora 16.45, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNAU 112 că un minor s-ar fi înecat, într-un bazin de înot din localitatea Ștei. La fața locului, polițiștii din Vașcău și Nucet au identificat persoana în cauză ca fiind un minor de 8 ani, din comuna Lunca. Din primele investigații, acesta s-ar fi aflat, însoțit de un membru al familiei, la un curs privat de înot, organizat de un instructor de înot, în bazinul respectiv”, a transmis IPJ Bihor. 

Potrivit comunicatului, cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Polițiștii din Ștei continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii tragicului eveniment”, a mai transmis Poliţia Bihor. 

Foto: Shutterstock

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni