• PRO TV
  • Jador suferă după despărțirea de Oana Ciocan! Mesajul dureros publicat de artist: „Dacă sufletul îți urlă..."

Jador suferă după despărțirea de Oana Ciocan! Mesajul dureros publicat de artist: „Dacă sufletul îți urlă..."

Jador suferă după despărțirea de Oana Ciocan! Mesajul dureros publicat de artist: „Dacă sufletul îți urlă..."

Jador și Oana Ciocan s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, însă artistul pare că suferă și acum după fosta Războinică de la Survivor All Stars 2024.

Gallery

​Jador și Oteana Ciocan au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc! Cei doi și-au confirmat relația în cadrul celui mai puternic show de supraviețuire: Survivor All Stars 2024. Acolo, artistul chiar a cerut-o de soție pe fosta lui iubită, care a spus marele „DA” cu ochii în lacrimi.

La scurt timp după ce s-au întors din Jungla Dominicană, Jador și Oana s-au mutat împreună, iar în acel moment fanii au fost convinși că relația lor va dura până la adânci bătrâneți. Cu toate acestea, câteva săptămâni mai târziu aceștia au anunțat că s-au despărțit.

​Acum, la mai bine de o lună de la despărțire, Jador a realizat o postare pe Instagram la care fanii nu s-au așteptat. Acesta a distribuit o imagine alături de Oana Ciocan, dar și un mesaj extrem de dureros:

"Dacă sufletul iți urlă de dor...privește cerul albastru ca marea, pune mâna pe inimă, închide ochii și lasă-te purtat de suflet pentru că unde îți este gândul acolo îți este și sufletul! În viață vei iubi de mai multe ori, dar o singură iubire îți va arde inima pentru totdeauna..", a scris Jador în descrierea unui clip în care apare alături de Oana Ciocan.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINEA

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni