• PRO TV
  • Un an de la tragedia provocată de Vlad Pascu la 2 Mai. Mesajul dureros transmis de tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși în accident: „Nu mai am nicio speranță”

Un an de la tragedia provocată de Vlad Pascu la 2 Mai. Mesajul dureros transmis de tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși în accident: „Nu mai am nicio speranță”

Un an de la tragedia provocată de Vlad Pascu la 2 Mai. Mesajul dureros transmis de tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși în accident: „Nu mai am nicio speranță”

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși pe loc de Vlad Pascu în teribilul accident de la 2 Mai, a transmis un mesaj la un an de la tragedia care l-a marcat pe viață.

Gallery

​Familiile celor doi tineri care au murit pe loc în urma accidentului provocat de Vlad Pascu, tânărul de bani gata care s-a urcat la volan sub influența substanțelor ilegale, își plâng și astăzi durerea.

A trecut un an de la tragedia care a șocat o țară întreagă, iar Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, a transmis un mesaj cu această ocazie.

„Nu mai am nicio speranță că Vlad Pascu va primi o pedeapsă mare. Sunt sută la sută că el va primi maximum cinci ani, din care pe unul deja l-a executat și îi va mai fi scăzută și vreo treime din pedeapsă, că a recunoscut, deci cred că în doi - trei ani va fi liber”, a spus Valentin Olariu pentru adevarul.ro.

Reamintim că în noaptea accidentului, Vlad Pascu fusese oprit în trafic de către polițiști de două ori. Agenții respectivi au declarat, ulterior, că în momentul în care a fost tras pe dreapta, tânărul „nu prezenta semne specifice consumului de substanțe psihoactive”. Analizele efectuate după au arătat că șoferul de 19 ani consumase mai multe tipuri de droguri.

„Cea mai importantă chestiune din tragedia 2 Mai nu are de-a face cu drogurile, cu tineri din familii bogate, cu iluminatul public - are de-a face cu corupția și/sau incompetența din structurile de forță din Poliția Română. Lăsând la o parte istoria lui Vlad Pascu, combinațiile cu dealeri, singurii care puteau să oprească și au avut toate resursele la dispoziție să oprească tragedia din noaptea respectivă a fost Poliția Română, de 2 ori (...) Corupția a jucat rolurile principale acolo”, a declarat expertul în criminologie Vlad Zaha, pentru Digi24.ro.

Foto: Inquam Photos, Facebook, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni