• PRO TV
  • Soția miliardarului dispărut de pe iahtul scufundat în Italia, dezvăluiri de groază! Ce s-a întâmplat în timpul furtunii violente

Soția miliardarului dispărut de pe iahtul scufundat în Italia, dezvăluiri de groază! Ce s-a întâmplat în timpul furtunii violente

Soția miliardarului dispărut de pe iahtul scufundat în Italia, dezvăluiri de groază! Ce s-a întâmplat în timpul furtunii violente

Soția miliardarului britanic Mike Lynch a dezvăluit că a fost trezită de zguduitul iahtului, cu câteva momente înainte ca nava să se scufunde.

Gallery

Angela Bacares (57 de ani) este acum în scaunul cu rotile, după ce a mers pe sticlă spartă pentru a se salva. Aceasta așteaptă vești despre soțul ei și despre fiica Hannah (18 ani), dați dispăruți în urma naufragiului.

În stare de șoc, Angela a declarat pentru ziarul italian La Repubblica că ea și soțul ei s-au trezut în jur de 4 dimineața, după o mișcare bruscă a superoiahtului de 14 milioane de lire sterline.
Acesta s-a scufundat în jur de 5 dimineața, șase dintre cei 22 de pasageri fiind dați dispăruți pe coasta Siciliei.

Angela, care a suferit răni grave după ce a mers pe sticlă spartă, a mărturisit că a simțit ”o zguduială” înainte ca furtuna puternică să lovească. Martorii au declarat că ancora era coborâtă în timpul ploii torențiale și a vântului puternic, determinând vasul să-și piardă echilibrul. Conform scafandrilor, epava a fost găsită la 50 de metri adâncime, pe fundul mării.
Un singur trup neînsuflețit a fost recuperat până acum, aproape de locul naufragiului și se pare că este vorba de bucătarul de pe iaht.

Lynch, supranumit ”Bill Gates al Marii Britanii”, era gazda unei petreceri pe iaht, alături de soția și fiica lui. Mogulul - cu o avere estimată la 852 milioane de lire sterline - era acompaniat de membri din firma lui și sărbătorea faptul că tribunalul din SUA îl exonerase de acuzația de fraudă.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni