• PRO TV
  • Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, pregătită să-și refacă viața, la aproape doi ani de la moartea regretatului artist: „Dacă am să mă recăsătoresc...”

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, pregătită să-și refacă viața, la aproape doi ani de la moartea regretatului artist: „Dacă am să mă recăsătoresc...”

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, pregătită să-și refacă viața, la aproape doi ani de la moartea regretatului artist: „Dacă am să mă recăsătoresc...”

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, a făcut dezvăluiri fără precedent, la aproape doi ani de la moartea regretatului rapper. Ce spune tânăra despre o posibilă relație?

Gallery

Celebrul rapper Nosfe s-a stins fin viață pe 16 octombrie 2022. Artistul a lăsat în urma o soție îndurerată și o fetiță care avea mare nevoie de iubirea tatălui. Acum, la aproape doi ani de la moartea rapperului, Mădălina Crețan a vorbit despre ideea de a-și reface viața.

Este Mădălina Crețan pregătită să își refacă viața după moartea lui Nosfe?

Mădălina Crețan are un blog, acolo unde își scrie gândurile profunde despre povestea de iubire pe care a trăit-o cu regretatul rapper. Recent, aceasta a abordat un subiect destul de controversat, fiind întrebată tot mai des de ce nu își reface viața. Ei bine, Mădălina a fost mai deschisă ca oricând și a dezvăluit care este motivul pentru care nu vrea un alt bărbat în viața ei, momentan.

„Refă-ți viața… cred că este una dintre replicile pe care le-am auzit cel mai des în ultimii doi ani. “Refă-ți viața, ești tânără!”. Ba chiar, e una dintre primele replici care mi-au fost spuse, în primele zile. Atunci le-aș fi dat cu cărămida în cap tuturor celor care îmi ziceau asta!

“Da’ voi sunteți nebuni? Sau chiar nu ați iubit cu adevărat niciodată în viața voastră?!” Ce să refac? Cu cine? Eu l-am vrut pe el 9 ani de zile every single day și îl voiam pe el pentru tot restul vieții mele. Nu pe altul. Pe el. Ei bine, tu refă-ți viața cu altul pentru că ești tânără. După un timp nu m-a mai enervat atât de tare replica asta și din tăcerea mea de atunci a început să iasă un răspuns atât de superficial care să încuie cumva, pe toată lumea: “Da’ viața mea nu e stricată ca să o refac!”.

Am postat zilele trecute un video dintr-o locație extrem de frumoasă pe care l-am început cu “dacă am să mă recăsătoresc” și au început din nou să curgă aceleași mesaje! Pentru cei care mi le ziceți, scrieți, vă iubesc și vă mulțumesc infinit. Înțeleg acum, poate înțelegeam într-o oarecare măsură și atunci, că acest îndemn la a-mi reface viața, mai exact a-mi găsi un alt bărbat care să mă iubească și pe care să îl iubesc, vine din iubire, vine din locuri frumoase din sufletele voastre și vine cu cea mai bună energie către mine.

Acum, da, sunt tânără, da, simt nevoia unei prezențe masculine în viața mea, da, aș vrea să fiu iubită, răsfățată, protejată de un bărbat, aș vrea și să dau iubire unui bărbat, but yet, și acum se activează toate întrebările și fricile posibile și imposibile.

Bărbatul ăsta al meu m-a iubit, venerat, respectat, adulat într-un fel în care vă doresc tuturor femeilor să trăiți. Oare un alt bărbat o să mă mai poată iubi la fel? Oare eu am să pot iubi un alt bărbat la fel? Dada, dacă nu încerci n-ai de unde să știi”, este o parte din mesajul publicat de Mădălina Crețan, pe blogul său.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni